Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρήκαμε την κάμερα ασφαλείας που θα σου χαρίσει ανέμελες διακοπές

Βρήκαμε την κάμερα ασφαλείας που θα σου χαρίσει ανέμελες διακοπές

Αρκούν 27€ για να αφήσεις τα άγχη της πόλης... στην πόλη

«Έκλεισα τον θερμοσίφωνα; Κλείδωσα την πόρτα; Έχω κατεβάσει τα ρολά; Και πόσο πιθανό είναι να με κλέψουν τώρα που η πόλη έχει αδειάσει;»

Ξεκινώντας – επιτέλους – για τις διακοπές, αυτό το παράθυρο ξενοιασιάς που περιμέναμε όλο το χρόνο, είναι κρίμα το μυαλό μας να κολλά σε ανησυχίες για την ασφάλεια του σπιτιού μας. Ειδικά όταν με λιγότερα από 30€ μπορούμε να αποκτήσουμε μια προηγμένη κάμερα ασφαλείας, που θα καθησυχάζει το μεγαλύτερο μέρος του άγχους μας.

Ο λόγος για τη Mi Camera 2K Magnetic Mount της Xiaomi, που διατίθεται με έκπτωση 39% στο SHOPFLIX.gr, όπου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις μπορούν να αγγίξουν ακόμη και το 80%. Με την εύκολη εγκατάσταση, χάρη στο μεταλλικό pad που συνοδεύει τη μαγνητική βάση, και την πεντακάθαρη ανάλυση 2304×1296, μπορείς εύκολα να βλέπεις και να καταγράφεις τα πάντα, ανά πάσα στιγμή – ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα αμφίδρομης φωνητικής επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο, αν παρατηρήσεις κάτι παράξενο.

Ευαίσθητη στην κίνηση, αλλά και με ειδική τεχνολογία ανίχνευσης ανθρώπου με AI ώστε να φιλτράρει αποτελεσματικά τους λάθος συναγερμούς, θα σε ειδοποιεί για κάθε παράξενη δραστηριότητα, όταν και μόνο όταν είναι απαραίτητο, μέσω εφαρμογής στο κινητό σου. Και θα κρατά τα δεδομένα από το σπίτι σου προστατευμένα μέσω τριπλής κρυπτογράφησης.

Κι επειδή η ασφάλεια είναι σημαντική παντού, και όχι μόνο στο σπίτι σου, το SHOPFLIX.gr, μέσα από τη νέα στρατηγική συνεργασία του με το Viva Wallet σου εξασφάλισε ακόμη περισσότερους τρόπους εύκολων και αξιόπιστων συναλλαγών. Πλέον, πέραν της πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με αντικαταβολή, έχεις την επιλογή των Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζικής Συναλλαγής Iris και χρήσης του πορτοφολιού σου στο Viva Wallet.

Αγόρασε τη Mi Camera 2K Magnetic Mount της Xiaomi.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024