Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4 παρκοκρέβατα που μετατρέπουν κάθε χώρο σε παιδικό δωμάτιο

4 παρκοκρέβατα που μετατρέπουν κάθε χώρο σε παιδικό δωμάτιο

Η αγορά ενός παρκοκρέβατου είναι η καλύτερη επένδυση που θα κάνετε!

Ο πρώτος παιχνιδότοπος του μωρού αλλά και ένας όμορφος χώρος ξεκούρασης αποτελεί το παρκοκρέβατο. Πολλοί γονείς επιλέγουν να τα χρησιμοποιούν ως κρεβάτι είτε για το εξοχικό ή το σπίτι του παππού και της γιαγιάς.

Πάρκα 2 επιπέδων, με παιχνίδια, με ρόδες μεταφοράς και πολλά άλλα θα βρείτε στο SHOPFLIX.GR για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας ,τα οποία θα φτάσουν στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, με εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%.

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας του με το Viva Wallet, το SHOPFLIX.gr σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα τις συναλλαγές σου, πληρώνοντας όχι μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και αντικαταβολής, αλλά και μέσα από τα Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζική Συναλλαγή Iris και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να χρησιμοποιηθεί το παρκοκρέβατο σαν κρεβάτι είναι να προμηθευτούμε το κατάλληλο στρώμα για παρκοκρέβατο.

Τα στρωματάκια που περιέχουν τα περισσότερα παρκοκρέβατα είναι κατάλληλα για 2-3 ώρες παιχνίδι οπότε ένα καλό αναδιπλούμενο στρώμα είναι απαραίτητο. Το δεύτερο επίπεδο που περιλαμβάνεται σε αρκετά παρκοκρέβατα είναι κατάλληλο από νεογέννητο έως 6 μηνών.

Εκτός του απλού παρκοκρέβατου δύο επιπέδων, υπάρχει και μια μικρή υποκατηγορία που είναι το παρκοκρέβατο με αλλαξιέρα.

Αν πάλι αναζητάτε μόνο ένα χώρο που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για το παιχνίδι του μωρού το πάρκο είναι καλύτερη λύση.

Αν λοιπόν δεν έχετε ακόμα αποφασίσει ποιο είναι το κατάλληλο παρκοκρέβατο για το μωρό σας εμείς σας προτείνουμε τα πέντε καλύτερα για όνειρα γλυκά και ατέλειωτες ώρες παιχνίδι.

Lionelo Thomi Βρεφικό Παρκοκρέβατο-Κούνια «Green Lemon» 5902581659965

Είναι κατάλληλο για το παιχνίδι του μωρού σας, όταν αρχίσει να κάθεται μόνο του και βολικό για χαλάρωση και υπνάκο.

Έχει δύο επίπεδα για να το προσαρμόσετε καθώς το μωράκι σας μεγαλώνει, ενώ διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Το παρκοκρέβατο περιλαμβάνει ενσωματωμένη αλλαξιέρα, που θα σας διευκολύνει στην αλλαγή της πάνας ή στο ντύσιμο του μωρού, χωρίς να το μετακινήσετε σε άλλο χώρο.

Αποκτήστε το από 135,50€

Παρκοκρέβατο Cangaroo Skyglow 125x62cm Ροζ

Είναι κατάλληλο όχι μόνο για οικιακή χρήση και για όταν ταξιδεύετε για παιδιά έως 14kg, καθώς είναι εύκολο στην μεταφορά δεσμεύοντας μικρό χώρο όταν διπλώνεται.

Διαθέτει μεγάλα παράθυρα, κατάλληλα για την επίβλεψη του παιδιού, ενώ περιλαμβάνει 2 κρίκους για να πιάνεται το μωρό σας.

Το πλαϊνό άνοιγμα, βοηθάει το παιδί όταν μεγαλώσει λίγο, να μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει μόνο του, χωρίς βοήθεια.

Απόκτησέ το από 68€

Βρεφικό Παρκοκρέβατο Nuna Sena™ TCC04500GRPGL με Αλλαξιέρα Γκρι

Μετατρέψτε οποιοδήποτε δωμάτιο σε δωμάτιο μωρού μέσα σε δευτερόλεπτα. Είτε πρόκειται για μια οικογενειακή συγκέντρωση είτε για τις πρώτες διακοπές του μωρού δίπλα στη θάλασσα, το SENA είναι ο απαραίτητος σύντροφός σας στο ταξίδι.

Ο έξυπνος σχεδιασμός των ποδιών του σε ζιγκ-ζαγκ ανοίγει εύκολα και στη συνέχεια ξαναδιπλώνεται με το ένα μόνο χέρι για μια γρήγορη απόδραση το επόμενο πρωί. Ο επαναστατικός σχεδιασμός του είναι επίσης εξελικτικός: μεγαλώνει πέρα ​​από το νεογέννητο μέχρι τη νηπιακή ηλικία, και μάλιστα χρησιμοποιείται και ως χώρος παιχνιδιού. Ας ξεκινήσει το ταξίδι.

Αποκτήστε το από 283,48€

Πάρκο Kikka Boo Με 1 Επίπεδο Enjoy Panda Ροζ

Το Enjoy είναι ένα τετράγωνο πάρκο κατάλληλο για παιχνίδι με διασκεδαστικά σχέδια που θα λατρέψουν τα παιδιά!

Διαθέτει πλαϊνό άνοιγμα με φερμουάρ, αλλά και μαλακό στρωματάκι παιχνιδιού.

Διατίθεται σε παιχνιδιάρικα σχέδια. Εξαιρετικά συμπαγές όταν είναι διπλωμένο ενώ περιλαμβάνει τσάντα μεταφοράς.

Αποκτήστε το από 79,90€

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024