Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
5+1 LEGO sets ιδανικά για παιδιά… κάθε ηλικίας

5+1 LEGO sets ιδανικά για παιδιά… κάθε ηλικίας

Μπορούν να γίνουν η πιο δημιουργική μορφή απασχόλησης για το καλοκαίρι, αν δεν καταλήξετε να… παίζετε εσείς μαζί τους

Κάθε παιχνίδι που έχει καταφέρει να αποκτήσει παγκόσμια και διαχρονική ακτινοβολία, είναι κάτι πολύ σημαντικότερο από ένα αντικείμενο που χρησιμοποιούν τα παιδιά για να περάσουν την ώρα τους. Και αυτό γίνεται ακόμη πιο σαφές στην περίπτωση των LEGO, που όχι μόνο συνεχίζουν να λατρεύονται εδώ και δεκαετίες από τους μικρούς, αλλά ασκούν ξεχωριστή γοητεία και στους μεγάλους, με χιλιάδες συλλέκτες σε όλο τον κόσμο να ανυπομονούν για την επόμενη κυκλοφορία.

Πώς βοηθούν τα LEGO τα παιδιά; Πρώτα από όλα, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας και ενθαρρύνοντάς τα στη συνεργασία αντί του ανταγωνισμού. Έπειτα, ενισχύοντας τη δημιουργικότητά τους, αλλά και την ικανότητά τους να επιλύουν προβλήματα και τη μαθηματική τους σκέψη. Και μιας και χρησιμοποιούνται κατά κόρον για παιχνίδια ρόλων, τονώνουν επίσης τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και την αυτοεκτίμησή τους.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι αξίζει να χαρίσετε (άλλο) ένα LEGO set στο παιδί σας. Ώρα να επιλέξετε και ποιο θα είναι αυτό. Από πού θα το προμηθευτείτε, πιστεύουμε ότι το ξέρουμε καλά: στο SHOPFLIX.gr, όπου σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα βρείτε εκπτώσεις σε κάθε κατηγορία προϊόντων που αγγίζουν το 80%, θα συναντήσετε εκτός των άλλων και τεράστια ποικιλία από προϊόντα LEGO. Και χάρη στις εγγυημένα έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας, θα είστε βέβαιοι ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις (επομένως ούτε και παιδική γκρίνια) σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Lego Technic McLaren Senna GTR™

Αν μεγαλώνετε έναν ορκισμένο λάτρη της ταχύτητας που έχει ξεπεράσει τα 9 έτη – ή αν συζείτε με έναν φανατικό συλλέκτη LEGO supercars -, η μοναδική έκδοση του εκπληκτικού McLaren Senna GTR είναι δεδομένο ότι δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο.

Η LEGO Technic εκδοχή του αυτοκινήτου-συμβόλου της αγωνιστικής πίστας καταφέρνει να αποδώσει ρεαλιστικά όλα τα χαρακτηριστικά του πρωτότυπου και να διατηρήσει τις όμορφες σχεδιαστικές του λεπτομέρειες στο μέγιστο. Περιλαμβάνει 830 τεμάχια και λειτουργεί άψογα ως διακοσμητικό σε δωμάτια παιδιών και ενηλίκων.

Αγόρασέ το από 42,60€.

Lego Ninjago Υποβρύχιο Αγωνιστικό Αυτοκίνητο Νίντζα

Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν για τους οκτάχρονους που… αγαπούν την αδρεναλίνη. Και αυτό γιατί η απόλαυση του νέου τους παιχνιδιού, που αντλεί την έμπνευσή του από τις ατέλειωτες θαλάσσιες περιπέτειες της τηλεοπτικής σειράς NINJAGO®: Seabound, δεν σταματούν με τη συναρμολόγηση.

Όταν το σετ είναι πια έτοιμο, οι μικροί σκηνοθέτες θα αναλάβουν να αφηγηθούν την αναμέτρηση του δύτη Κόουλ και του δύτη Τζέι με τους Φρουρούς Μάαρεϊ – με κύριο όπλο τους το Υποβρύχιο Αγωνιστικό Αυτοκίνητο Νίντζα. Το 2-σε-1 όχημα κινείται τόσο στην ξηρά όσο και στον πυθμένα της θάλασσας, ενώ ντρόουν και φυλαχτά κυμάτων έχουν επίσης τον δικό τους ρόλο να παίξουν.

Αγόρασέ το από 30,90€.

Lego Super Mario Adventures With Mario

Η Βασική Πίστα LEGO – Περιπέτειες με τον Mario είναι το πρώτο βήμα για να μαθαίνουν οι μικροί και να νοσταλγούν οι μεγάλοι,. Επτά δραστικά τουβλάκια αλληλεπιδρούν με διαφορετικούς τρόπους με τη φιγούρα LEGO Mario™ και γίνονται η αρχή για την εξερεύνηση του συναρπαστικού σύμπαντος LEGO® Super Mario™.

Η φιγούρα του Mario διαθέτει αισθητήρες χρωμάτων, οθόνες LCD στα μάτια, το στόμα και την κοιλιά που του επιτρέπει να αντιδρά με πάνω από 100 τρόπους στην κίνηση, αλλά και ηχείο που παίζει τους κλασικούς ήχους και τη μουσική του αγαπημένου παιχνιδιού της παιδικής μας ηλικίας. Τα παιδιά διασκεδάζουν βάζοντας τον Mario να συλλέξει νομίσματα, να τρέξει και να πηδήξει από τον Σωλήνα Εκκίνησης προς τον Στύλο Στόχου μέσα από τουβλάκια LEGO, πλατφόρμες στα σύννεφα και μπλοκ, αλλά και να συγκρουστεί με τις φιγούρες του Goomba και του Bowser Jr.

Το παιχνίδι με τα 231 κομμάτια είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των έξι ετών – και γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό σε συνδυασμό με τη δωρεάν εφαρμογή LEGO® Super Mario™.

Αγόρασέ το από 47,95€.

Lego Harry Potter: Hogwarts: Polyjuice Potion Mistake για 7+ Ετών

Ναι, εντάξει, πάλι στη δική μας παιδική ηλικία επιστρέψαμε. Αλλά γιατί να στερήσουμε από τους εαυτούς μας αυτή τη χαρά και από τα παιδιά μας την ευκαιρία να γνωρίσουν μια ιστορία τόσο μαγική, όσο αυτή του Χάρι Πότερ;

Από τα επτά τους και μετά, μπορούν να δημιουργήσουν το πολυχυμικό φίλτρο μαζί με τον Χάρι, τον Ρον και την Ερμιόνη στις τουαλέτες του Χόγκουαρτς. Και έπειτα να αντιμετωπίσουν μαζί τους τα απρόοπτα που προκύπτουν από τα λάθη τους, αλλά και τις εκπλήξεις που κρύβει το ίδιο το κάστρο: όπως η μυστική σήραγγα κάτω από το νιπτήρα και ορισμένα κρυμμένα δωράκια.

Αγόρασέ το από 15,62€.

Lego Star Wars Imperial Tie Fighter 75300

Βρείτε μας έναν άνθρωπο, οκτώ χρονών και άνω, που δεν θα κολλήσει με τη συναρμολόγηση του Αυτοκρατορικού Μαχητικού Tie των 432 κομματιών – και που δεν θα θέλει να το βάλει σε δράση αμέσως μετά.

Ιδανικό δώρο για λάτρεις του Star Wars κάθε ηλικίας, το Imperial Tie Fighter καλεί τους παίκτες να μπουν στο κόκπιτ μαζί με τον πιλότο και να ψάξουν για αστρόπλοια Επαναστατών. Από εκεί, μπορούν να πυροδοτούν εκτοξευτές με ελατήριο, αλλά και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Στρατιώτη της Αυτοκρατορίας και το Ανδροειδές Πρωτοκόλλου NI-L8 σε μάχες εδάφους, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη.

Αγόρασέ το από 42,90€.

Lego Classic: Creative Suitcase 10713 για 4+ Ετών

Για μικρότερα παιδιά, αλλά και για εκείνα που θέλουν να αφήνουν απολύτως ελεύθερη τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους την ώρα των κατασκευών, το βαλιτσάκι της LEGO είναι μια ιδανική επιλογή, κατάλληλη για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.

Τα 213 πολύχρωμα τουβλάκια μπορούν να συνδυαστούν με αμέτρητους τρόπους, δημιουργώντας χαριτωμένα ζωάκια, εντυπωσιακά αυτοκίνητα, όμορφα σπιτάκια και οτιδήποτε άλλο βάλουν στο νου τους. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν με άλλα LEGO sets, μεταμορφώνοντάς τα σύμφωνα με τις επιθυμίες των παιδιών – και στο τέλος, ως δωράκι για τους γονείς, μαζεύονται τακτοποιημένα και οργανωμένα για να είναι πάντα έτοιμα για την επόμενη χρήση.

Αγόρασέ το από 18,44€.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024