Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Οικονομάκου: Με κοτσιδάκια και γλειφιτζούρι στα στενά της Μυκόνου

Αθηνά Οικονομάκου: Με κοτσιδάκια και γλειφιτζούρι στα στενά της Μυκόνου

Δείτε την εμφάνιση της

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο μαζί με την οικογένεια της. Η αγαπημένη ηθοποιός επισκέπτεται συχνά το νησί των ανέμων καθώς ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος διατηρεί ξενοδοχείο εκεί.

Το όμορφο ζευγάρι εντοπίστηκε στα στενά της Μυκόνου από την κάμερα του Mykonos Live TV και τον πανταχού παρών δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο.

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγος της βρέθηκαν στα Ματογιάννια σε βραδινή έξοδο και η εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου έκλεψε τις εντυπώσεις. Η «ντετέκτιβ» του show The Masked Singer φορούσε ένα λευκό σακάκι με ασημί παντελόνι και τοπ. Αυτό που εντυπωσίασε όμως, όσους την είδαν ήταν τα κοτσιδάκια που επέλεξε ως χτένισμα αλλά και το κόκκινο γλειφιτζούρι σε σχήμα καρδιάς.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε βόλτες πιπιλίζοντας το γλειφιτζούρι και ήταν ιδιαίτερα φιλική με όλους. Όταν οι παπαράτσι έσπευσαν να την αποθανατίσουν, εκείνη ήταν πολύ ευγενική ενώ καληνύχτισε και τον Πέτρο Νάζο.

Ο έρωτας του ζευγαριού

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 εκεί που σήμερα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στο νησί της Μυκόνου.

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», έχει δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξη.

Οι δυο τους έχουν παντρευτεί συνολικά 3 φορές. Με πολιτικό, θρησκευτικό αλλά και με ανταλλαγή όρκων σε ένα από τα εξωτικά μέρη που επισκέφθηκαν. Ο θρησκευτικός τους γάμος τους τελέστηκε στη Μύκονο – και πάλι – το 2018 ενώ η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των δύο παιδιών τους, Μάξιμου και Σιέννα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024