Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Οικονομάκου - Μαίρη Συνατσάκη: Μιλούν για τη συνεργασία τους και δίνουν στιλιστικές συμβουλές

Αθηνά Οικονομάκου – Μαίρη Συνατσάκη: Μιλούν για τη συνεργασία τους και δίνουν στιλιστικές συμβουλές

Τι προτείνουν στις γυναίκες που θέλουν να είναι κομψές από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Η Αθήνα Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη μίλησαν στην «Ελένη» για τη συνεργασία τους και έδωσαν πρακτικές συμβουλές στις γυναίκες για να ντύνονται φινετσάτα από το πρωί ως το βράδυ

«Ο στόχος μας ήταν να δείξουμε ότι οι γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν χωρίς ανταγωνισμό. Έχουμε πάρει η μία από την άλλη καλά στοιχεία γι’ αυτό πάει καλά αυτό που κάνουμε. Είμαστε με γυναικείες ομάδες. «Συμπαθιόμασταν» αλλά δεν γνωριζόμασταν», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Από την δυναμικότητα της Αθηνάς έχω πάρει, δεν ήμουν έτσι πάντα. Έχουμε πάρει η μία από την άλλη πράγματα. Δεν θα πουλήσει το προϊόν επειδή είμαστε διάσημες», πρόσθεσε.

«Είμαι λίγο αυστηρή, έχω τρομερή υπομονή, όμως πρέπει να βγει η δουλειά. Ο καταναλωτής από εμάς έχει περισσότερες απαιτήσεις, η κριτική σε εμάς είναι πολύ πιο αυστηρή. Σε εμάς δεν υπάρχει το «μια χαρά», σε εμάς πρέπει να είναι τέλειο», αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Είναι μαγική η ζωή με τα παιδιά, άλλα είναι δύσκολη η διαχείριση όταν δουλεύεις πολύ. Προσπαθώ να κάνω σωστό προγραμματισμό και να μην με ταράζουν στην καθημερινότητά μου. Τα κανονίζω με τέτοιο τρόπο που να πηγαίνω μετά σπίτι και να μην κοιτάζω το κινητό μου. Κοιμάμαι καλά, τρώω καλά και γυμνάζομαι. Είναι σημαντικό», κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου.

Τέλος, οι δυο τους έδωσαν συμβουλές στις γυναίκες για το πώς θα κρατήσουν το στυλ τους όλες τις ώρες της ημέρας και να νιώθουν άνετα.

Δείτε τα μυστικά που μοιράστηκαν παρακάτω

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024