Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φορτσάρει και για δεύτερο στόπερ η ΑΕΚ – Τι γίνεται με Πλάνιτς

Φορτσάρει και για δεύτερο στόπερ η ΑΕΚ – Τι γίνεται με Πλάνιτς

Τρέχει για την απόκτηση δεύτερου κεντρικού αμυντικού η ΑΕΚ

Στο… φουλ οι μεταγραφικές μηχανές στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η Ένωση επισημοποίησε χθες το «γάμο» της με τον Ντομαγκόι Βίντα, που έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Κροάτης θα είναι ο ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» άμυνας με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να «τρέχουν» για τον παρτενέρ του.

Στην ΑΕΚ δε θέλουν να χάσουν άλλο πολύτιμο χρόνο και είναι αποφασισμένοι να καλύψουν το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας. Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Μινγκέθα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις.

Ράντεκ Κουχάρσκι και Μπρούνο Άλβες «ξεσκονίζουν» τη μεταγραφική λίστα, με το μήνυμα που έχουν λάβει να είναι ξεκάθαρο. Η ΑΕΚ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της ένα δεύτερο… Βίντα. Έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, που θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του συλλόγου.

Στο κάδρο παραμένει πάντα η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, παρόλο που αυτήν τη στιγμή δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Η πρόκριση της Μακάμπι στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions Leagie και η… επανάσταση οπαδών και προπονητή ανέτρεψαν τα δεδομένα και την κατάσταση, με τον Σέρβο να παραμένει μέχρι στιγμής στη Χάιφα.

Παρόλα αυτά, όσο δεν υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Ισραήλ, η υπόθεσή του παραμένει ορθάνοιχτη για τους Κιτρινόμαυρους. Ο Δικέφαλος παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει την οριστική κατάληξη του… σίριαλ με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο Σέρβος έχει όλο το πακέτο, καλύπτει τα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα και θα βρίσκεται πάντα στο μυαλό της Ένωσης.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να θωρακίσει την αμυντική γραμμή, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ φορτσάρουν για τον παρτενέρ του Ντομαγκόι Βίντα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024