Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εσωκομματικές κόντρες και ο βουλευτής που βρίζει

Εσωκομματικές κόντρες και ο βουλευτής που βρίζει

Ξεκίνησαν τα προεκλογικά όργανα

Νομίζετε ότι όλα είναι ρόδινα μεταξύ πολιτικών του ίδιου κόμματος; Κάθε άλλο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κατεβαίνουν στην ίδια εκλογική περιφέρεια και διεκδικούν τις ίδιες ψήφους.

Για παράδειγμα, μαθαίνουμε ότι πολύ γνωστό όνομα πολιτικός βρίζει σκαιότατα βουλευτές της ίδιας περιφέρειας. Εκμεταλλεύεται τη δύναμή του και τους «κόβει» από κομματικές εκδηλώσεις, τον χαρακτηρίζουν μέχρι και… μισογύνη.

Τα καθέκαστα τα έχουν μάθει στο γραφείο του προέδρου του κόμματος και ήδη σκέφτονται να του… τραβήξουν τα αυτιά. Θα έχει, όμως, κι άλλα επεισόδια η υπόθεση καθώς ο εν λόγω πολιτικός θέλει να εκλεγεί πάση θυσία και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό. Ακόμη και να βάζει τρικλοποδιές.

Ο βουλευτής που βρίζει και οι συστάσεις

Και μιας και πιάσαμε τις αψιμαχίες μεταξύ βουλευτών, να σας ενημερώσουμε και για μια άλλη αντιπαράθεση, ή μάλλον ένα τράβηγμα αυτιού βουλευτή.

Μαθαίνει η στήλη ότι ο γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μπούγας, έχει προειδοποιήσει τουλάχιστον δύο φορές βουλευτή της περιφέρειας ο οποίος προκαλεί τεράστια προβλήματα στο κόμμα. Το… πνεύμα του συγκεκριμένου βουλευτή είναι τέτοιο που βρίζει ακόμη και σε κομματικές εκδηλώσεις κορυφαίους υπουργούς, ενώ πρόσφατα δημιούργησε επεισόδιο που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο.

Ενδεχομένως, τα πολλά νεύρα του έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι σε πρόσφατη μέτρηση ο εν λόγω βουλευτής έρχεται τέταρτος και καταϊδρωμένος και δεν βλέπει Βουλή στις επόμενες εκλογές ούτε με το κιάλι. Αυτό, όμως, δεν δικαιολογεί, όπως λένε στη ΝΔ, και επιθέσεις που πληγώνουν την παράταξη.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024