Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βραζιλία: Κρατούσε τη σύζυγό του και δύο παιδιά φυλακισμένους για 17 χρόνια

Βραζιλία: Κρατούσε τη σύζυγό του και δύο παιδιά φυλακισμένους για 17 χρόνια

Για να μην ακούγονται οι κραυγές των φυλακισμένων για βοήθεια ο δράστης έβαζε πολύ δυνατά τη μουσική με αποτέλεσμα να πάρει το παρατσούκλι DJ.

Μια φρικιαστική ιστορία έγινε γνωστή από την Daily Mail, η οποία επικαλείται ΜΜΕ της Βραζιλίας, για άνδρα που κρατούσε φυλακισμένους τη γυναίκα του και δύο παιδιά φυλακισμένους επί 17 ολόκληρα χρόνια.

Το σπίτι – φυλακή βρισκόταν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στη δυτική πλευρά της πόλης, ενώ για να μην ακούγονται οι κραυγές των φυλακισμένων για βοήθεια ο δράστης έβαζε πολύ δυνατά τη μουσική με αποτέλεσμα να πάρει το παρατσούκλι DJ.

Αναλυτικότερα, η γυναίκα και τα δύο της παιδιά εντοπίστηκαν την Παρασκευή από τις τοπικές Αρχές στην περιοχή Γκουαρατίμπα μετά από ανώνυμη καταγγελία. Οι τρεις «φυλακισμένοι» βρέθηκαν δεμένοι, βρόμικοι και υποσιτισμένοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία λίγο μετά τη σύλληψη του Λούιζ Αντόνιο Σάντος Σίλβα.

Τα παιδιά φαίνονταν πολύ μικρότερα από όσο είναι

Τα δύο παιδιά της γυναίκας, ηλικίας 19 και 22 ετών, δεν έδειχναν μεγαλύτερα από 10-11 ετών, εξαιτίας της χρόνιας κακοποίησης και της πείνας.

Η μητέρα δήλωσε στις βραζιλιάνικες Αρχές ότι, κατά καιρούς, εκείνη και τα παιδιά της έμεναν τελείως νηστικοί για μέρες. Ο σύζυγός της δεν της επέτρεψε ποτέ να δουλέψει και της έλεγε ότι «μόνο νεκρή θα έφευγε από το σπίτι του», ενώ δεν επέτρεπε ούτε στα παιδιά να πάνε σχολείο. Η γυναίκα είχε σκεφτεί να αποδράσει, όμως ο Σίλβα την απειλούσε ότι αυτό θα σήμαινε και το τέλος της.

«Όταν είδαμε την κατάσταση των δύο παιδιών, σκεφτήκαμε ότι αν είχαν αργήσει μία ακόμη εβδομάδα οι Αρχές δεν θα τους έβρισκαν ζωντανούς», είπε στο G1 ένας κάτοικος της γειτονιάς Γκουαρατίμπα, ο οποίος ήταν παρών όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι-κολαστήριο και αντίκρισαν το φρικτό θέαμα.

O ίδιος είπε ότι προσπάθησε να μιλήσει στη μητέρα την ώρα που την έβαζαν στο ασθενοφόρο, αλλά η γυναίκα ήταν τόσο εξασθενημένη που δεν έβγαινε η φωνή της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024