Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο «μπαμ» από τον Παναθηναϊκό: Συμφώνησε με Βέρμπιτς

Νέο «μπαμ» από τον Παναθηναϊκό: Συμφώνησε με Βέρμπιτς

Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν ακόμη μια σημαντική μεταγραφή σε λίγα 24ωρα

Ο Παναθηναϊκός έχει φουλάρει για τα καλά τα τελευταία 24ωρα για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά την απόκτηση του Αντράζ Σποράρ για την κορυφή της επίθεσης, οι Πράσινοι φαίνεται πως ήρθαν σε συμφωνία και με τον Μπένζαμιν Βέρμπιτς και απομένουν λεπτομέρειες για τη σπουδαία μεταγραφή.

Το Τριφύλλι βρίσκεται εδώ και μέρες σε ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αλλά και να φύγει από την Ντιναμό Κιέβου λόγω και της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν κατόρθωσε να τα βρει με τον εξαιρετικό μεσοεπιθετικό σε όλα και πλέον αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας σύντομα, για να κλείσει και τυπικά το deal, το οποίο φαίνεται πως είναι ολοκληρωμένο πλέον.

Φυσικά, εφόσον ολοκληρωθεί και επίσημα, πρόκειται για ακόμη μια πολύ καλή κίνηση σε διάστημα δύο ημερών. Ο Βέρμπιτς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ αρέσκεται να ξεκινά από τα αριστερά και να συγκλίνει.

Είναι πολύ καλός σκόρερ και δημιουργός, ενώ έχει στενή φιλία και με τον Σπόραρ. Ο Παναθηναϊκός δουλεύει την υπόθεση αυτή εδώ και ένα μήνα, όμως ο Βέρμπιτς είχε δεσμευτεί ότι θα έπαιζε τα ματς της Ντιναμό για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, όπως και έγινε.

Ο Βέρμπιτς  εκμεταλλεύτηκε και τη σχετική διάταξη της UEFA, όπως είχε συμβεί και τον περασμένο Μάρτιο, όταν είχε μετακινηθεί στη Λέγκια Βαρσοβίας για ελάχιστους μήνες.

Ο Βέρμπιτς ξεκινησε στις ακαδημίες της Τσέλιε, με την οποία μέτρησε 126 συμμετοχές, με 36 γκολ και 23 ασίστ, και το καλοκαίρι του 2015 έφυγε για την Κοπεγχάγη, έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στις δύο σεζόν που έπαιξε στη Δανία ο Βέρμπιτς πανηγύρισε δύο νταμπλ και είχε 99 συμμετοχές, 22 γκολ και 15 ασίστ. Η Ντιναμό Κιέβου επένδυσε 4 εκατομμύρια ευρώ, έκανε δικό της τον τότε 24χρονο εξτρέμ και του προσέφερε συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Με τους Ουκρανούς πανηγύρισε δύο Κύπελλα Ουκρανίας (2019-20, 20-21), δύο Super Cup (2018-19, 19-20) και το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, ενώ είχε 119 συμμετοχές, 37 γκολ, 12 ασίστ μέχρι τη διακοπή λόγω της εισβολής των Ρώσων.

Τέλος, είναι διεθνής με τη Σλοβενία από το 2015 και μετρά 43 συμμετοχές με πέντε γκολ και δυο ασίστ.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024