Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολύ κοντά στον Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά στον Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς δεν επέστρεψε με την αποστολή της Ντιναμό Κιέβου, παρέμεινε στη Τουρκία και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στην Σλοβενία, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του, Άντραζ Σποράρ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με το τριφύλλι να προσθέτει ένα σημαντικό «όπλο» στην μηχανή του.

Λίγες ώρες μετά ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη Σλοβένου ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των «πράσινων» και αγωνίζεται στην Ντιναμό Κιέβου, δεν έπεστρεψε στην βάση της ομάδας μετά το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στη Κωνσταντινούπολη, και παρέμεινε στην Τουρκία.

Κάτι που προφανώς είναι προς απόλυτο όφελος του Παναθηναϊκού, καθώς ο μεγάλος του αντίπαλος εδώ και καιρό ήταν οι αφόρητες πιέσεις που ασκούσε η Ντιναμό Κιέβου στον παίκτη.

Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του, ο παίκτης θα υπογράψει στην ελληνική ομάδα κάνοντας χρήση του κανονισμού της FIFA για τους παίκτες που ανήκουν σε κλαμπ της εμπόλεμης Ουκρανίας.

Με τους Ουκρανούς πανηγύρισε δύο κύπελλα Ουκρανίας (2019-20, 20-21), δύο Super Cup (2018-19, 19-20) και το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21. Αγωνιζόμενος για τη Ντιναμό μέτρησε 119 συμμετοχές, 37 γκολ, 12 ασίστ μέχρι τη διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας του κλαμπ λόγω της εισβολής των Ρώσων.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024