Σε μια αποκάλυψη προέβη σήμερα το πρωί το BBC αφού το πρακτορείο ειδήσεων αποκάλυψε πως η οικοδέσποινα του Μουντιάλ, εθνική Κατάρ προπονείται ήδη για την διοργάνωση από τον Μάιο.
Συγκεκριμένα ο Φέλιξ Σάντσεθ έχει καταλήξει σε 27 ποδοσφαιριστές, που έχουν αφήσει τους συλλόγους τους και αρχικά μετέβησαν σε camp στην Ισπανία.
Σύμφωνα με πηγές η αποστολή βρίσκεται στην Αυστρία και αναφέρουν ότι «σαν ιδέα, δεν είναι τρελή, ωστόσο είναι λίγο παράξενο. Πολλές ομάδες από το Κατάρ έχουν χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σημαντικούς ποδοσφαιριστές τους».
«It is a strange thing to do.»
By the time the @FIFAWorldCup starts on 21 November, Qatar’s national team will have been in a training camp for SIX months.
Με τρεις ισοπαλίες ξεκίνησε το κυριακάτικο πρόγραμμα της Premier League στα Πάλας – Έβερτον (2-2), Μπέρνλι – Βίλα (2-2) και Φόρεστ – Νιούκαστλ (1-1), σε ματς που οι… εμπλεκόμενοι είχαν ευκαιρίες να «καθαρίσουν» ή έστω να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τους στόχους τους.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας έμπνευση και κίνητρο για τους νέους αθλητές.