Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο ΝτεΡόζαν: «Ήμουν στο δωμάτιό μου και είχα κατάθλιψη»

Συγκλονίζει ο ΝτεΡόζαν: «Ήμουν στο δωμάτιό μου και είχα κατάθλιψη»

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν συγκλόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης του όπου δήλωσε μεταξύ άλλων πως έπασχε απο κατάθλιψη και μπήκε σε σκοτεινά μέρη…

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν σε συνέντευξη που έδωσε στον – φόργουορντ των Γουόριορς – Ντρέιμοντ Γκριν μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια που είχε περάσει με την ψυχική του υγεία, το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως ο ίδιος λέει όλα ξεκίνησαν στον… μαγικό κόσμο του NBA όταν οι  Ράπτορς τον αντάλλαξαν με τον Κουάι Λέοναρντ, τότε ήταν που ξεκίνησε να αμφισβητεί τον εαυτό του και να μπαίνει σε μία άσχημη κατάσταση.

Άρχισαν να τον βασανίζουν πολλές σκέψεις και έφτασε σε σημείο να μην ξέρει ποιος είναι καθώς και τι παίκτης θα γίνει.

Τα πράγματα για τον ίδιο άρχισαν να γίνονται χειρότερα όταν έβλεπε τους άλλους παίκτες να υπογράφουν συμβόλαια και αυτός δεν έβρισκε τίποτα.. Ωστόσο ο σταρ των Σικάγο Μπουλς δήλωσε πως όλο αυτό του έδωσε κατά κάποιον τρόπο κίνητρο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του ΝτεΡόζαν

«Τα 3 χρόνια στο Σαν Αντόνιο ήταν ένα ερωτηματικό ψάχνοντας το επόμενο βήμα μου. Όταν ήμουν τόσα χρόνια στο Τορόντο που με αντάλλαξε και έπρεπε να ανακαλύψω τον εαυτό μου, ειδικά με τα ερωτήματα που με ακολουθούσαν» δήλωσε αρχικά ο ΝτεΡόζαν, για να προσθέσει: «Αυτό με επηρέασε, επειδή εγώ δεν είμαι κάποιος που μιλάει γενικά.

Αυτό με έκανε να σκεφτώ τι να κάνω για να αλλάξω αυτό το στερεότυπο που υπήρχε για εμένα. Στο Σαν Αντόνιο έλεγα πως όταν πάρω την επόμενη ευκαιρία ήθελα να έχει νόημα»

Το καλοκαίρι δεν πήγε όπως περίμενα. Αυτό έφερε αμφιβολία και με έβαλε σε σκοτεινό μέρος γιατί άρχισα να αναρωτιέμαι πού πάω και τι παίκτης θα γίνω. Αυτά τα ερωτήματα άρχισαν να έρχονται. Τα μεγάλα ονόματα συνήθως υπογράφουν τις πρώτες ημέρες και αυτό δεν έγινε με εμένα.

Πέρασαν μερικές μέρες και αναρωτιόμουν αν θα πάω καπου με μονοετές συμβόλαιο ή με το μίνιμουμ. Αυτό με γάμ…ε πνευματικά. Θυμάμαι ότι για 3-4 μέρες σερί δεν βγήκα από το δωμάτιό μου, δεν είδα τον ήλιο να ανατέλλει ή να δύει.

Ήμουν στο δωμάτιό μου και είχα κατάθλιψη επειδή δεν ήξερα τι διάολο θα γίνεται. Δεν ήρθα στο Λ.Α (σ.σ ήταν κοντά σε συμφωνία με τους Λέικερς, που δεν προχώρησε). Έβλεπα παίκτες να υπογράφουν και κόσμος μου έστελνε μηνύματα ρωτώντας τι θα κάνω και δεν είχα γαμ…νη ιδέα τι θα κάνω.

Όταν ήρθε το Σικάγο και υπέγραψα, ανακουφίστηκα, αλλά την ίδια στιγμή εκνευρίστηκα και μπήκα σε μία φάση πνευματικά που σκέφτηκα «γαμ…σε το. Θα διαλύσω ό,τι λέγατε για εμένα. Δεν θα πω τίποτα, θα δουλέψω σκληρά και θα αποδείξω σε όσους αμφέβαλλαν ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Όλη την καριέρα μου γινόταν αυτό, αλλά ποτέ αυτό δεν με έριξε. Όταν πήγα στο Σικάγο σκέφτηκα ότι θα αρπάξω την νέα ευκαιρία με κάθε τρόπο»

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024