Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπέτυ Μαγγίρα στην παραλία: Απίστευτα εντυπωσιακές αναλογίες και φυσική κομψότητα

Η Μπέτυ Μαγγίρα στην παραλία: Απίστευτα εντυπωσιακές αναλογίες και φυσική κομψότητα

«Στηριχτείτε πάνω μου» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που αναδεικνύει το καλλίγραμο σώμα της σε πλήρη ανάπτυξη.

Η Μπέτυ Μαγγίρα απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις δυο τους κόρες Καλλινίκη και Αντριάνα και θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την παραλία ποζάροντας με ένα μαύρο μπικίνι και εντυπωσιάζοντας με τις αναλογίες της.

Χωρίς να διευκρινίζει που κάνει διακοπές, κρατιέται από το καλαμωτό σκίαστρο και στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει με χιουμοριστική διάθεση: «Στηριχτείτε πάνω μου!».

Με ποιον τρόπο διατηρεί αυτό το σώμα; Όπως έχει πει παλιότερα στο TLife: «Είμαι πάρα πολύ μακαρονού και δεν μπορώ να πω ποτέ όχι στα μακαρόνια. Και να σου πω και κάτι το φαγητό το θεωρώ απόλαυση που δεν πρέπει να τη στερούμαστε. Απλά πρέπει να προσέχουμε τις υπερβολές. Θα μου πεις το λες εσύ που είσαι αδύνατη, μια κυρία που έχει πολλά κιλά και θέλει να φάει τα μακαρόνια; Εντάξει πρέπει να προσέχουμε. Για να φτάσεις σε αυτά τα κιλά ένας άνθρωπος κάποιος λόγος υπήρχε. Πέρα από το σκαρί θα το βοήθησε κι αυτός με το φαγητό. Γι’ αυτό κάνω το σταυρό μου που είμαι έτσι όπως είμαι και μπορώ και απολαμβάνω το φαγητό. Γιατί δεν θα μπορούσα να το στερούμαι να σου πω την αλήθεια και να τρώω συγκεκριμένες ποσότητες, βρασμένα κτλ. Εκτός πια αν έπρεπε να χάσω κάποια κιλά σε χρόνο dt… αλλά θεωρώ ότι με σωστή διατροφή, η λέξη δίαιτα δεν πρέπει να υπάρχει στο λεξιλόγιό μας, πρέπει να τρεφόμαστε σωστά τέλος. Ένας που έχει περισσότερα κιλά πρέπει να προσέχει με τις σάλτσες, τα τυριά, τα ψωμιά».

-Υπήρξε στιγμή που να βγήκες στη σκηνή και να σκέφτεσαι πως θα ήθελες να έχεις χάσει μερικά κιλά;
Όχι δεν έφτασα ποτέ σε σημείο να είμαι στη σκηνή, να νιώθω πρησμένη και να λέω “πο πο, θέλω να χάσω 2-3 κιλά”! Με τις πρόβες και με τα τρεχάματα χάνω. Συνήθως καταλήγω και πιο αδύνατη από ότι θα ‘θελα. Είναι τόσο το άγχος και το τρέξιμο με τις πρόβες που πάντα χάνεις. Η τρεχάλα σε κάνει και χάνεις! Άμα τρέχεις όλη μέρα, θα σου πω αν θα παχύνεις. Εκτός κι αν γυρνάς σπίτι 12 το βράδυ και κατεβάζεις τον αγλέορα. Ε, εντάξει αυτό δεν είναι σωστό.
Έτσι εξηγείται λοιπόν.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024