Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σολωμού: Το σέξι μπικίνι και το επικό σχόλιο του Mente Fuerte

Μαρία Σολωμού: Το σέξι μπικίνι και το επικό σχόλιο του Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού δεν χορταίνει το καλοκαίρι και τις πόζες με μαγιό

Στα καλύτερά της βρίσκεται η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός απολαμβάνει το καλοκαίρι της και περνά ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

H ηθοποιός διασκεδάζει παρέα με φίλους ενώ από το πρόγραμμα δεν λείπουν η ηλιοθεραπεία και τα παιχνίδια στην παραλία. Η ίδια είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και ανέβασε φωτογραφίες της με μαγιό δείχνοντας εκτός από το χαμόγελό της και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες με μαγιό, όμως η τελευταία ξεχωρίζει γιατί ανάμεσα στα σχόλια βρίσκεται κι αυτό του Mente Fuerte.

Λόγια αγάπης….

Στο τελευταίο της podcast η Μαρία Σολωμού είχε έναν ιδιαίτερο καλεσμένο. Στο διπλανό μικρόφωνο κάθισε ο Mente Fuerte για να μιλήσει για τον τελευταίο του δίσκο Amantes Amentes το εξώφυλλο του οποίου κοσμεί μια φωτογραφία του ίδιου με τη Μαρία Σολωμού topless.

«Αυτά τα τραγούδια που έχεις μέσα στον δίσκο σου…», ξεκίνησε να λέει η ηθοποιός. «…Τα έχω γράψει όλα για εσένα αγάπη μου», είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού να σχολιάζει: «Πολύ καλό κι αυτό είναι».

Ανάμεσα σε άλλα, ο Mente Fuerte σχολίασε και τα επεισόδια στα Mad VMA, αναφέρεται στον Light και στον Snik και δηλώνει: «Σίγουρα οι διαφορές δεν πρέπει να λύνονται έτσι. Αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες και λες ότι είσαι τόσο μάγκας, βγες έξω από την διοργάνωση. Εκεί μέσα υπήρχαν παιδιά, γυναίκες και άνθρωποι που δεν έπρεπε να ζήσουν αυτό το καραγκιοζιλίκι. Βγες έξω και παίξε μπουνιές εκεί».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024