Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-1: Ντεμπούτο Λεβαντόφσκι, γκολάρα Ραφίνια και κυριαρχία των Μπλαουγκράνα

Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-1: Ντεμπούτο Λεβαντόφσκι, γκολάρα Ραφίνια και κυριαρχία των Μπλαουγκράνα

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης (1-0) στο Λας Βέγκας, με φοβερό γκολ του Ραφίνια

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά σε περίπου 62.000 θεατές στο Λας Βέγκας (1-0) και έστειλε μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Μπλαουγκράνα ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ο Ραφίνια τούς οδήγησε στη νίκη με ένα καταπληκτικό γκολ που πέτυχε, επιχειρώντας ένα σουτ εκτός περιοχής στο 27ο λεπτό. Ντεμπούτο, και μάλιστα ως βασικός, για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Παρ’ όλο που οι δύο ομάδες δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα στο συγκεκριμένο ματς, καθώς δε διεκδικούσαν ούτε κάποιο τρόπαιο αλλά ούτε και βαθμούς, το clasico είναι clasico. Και δε θα μπορούσε να λείψει η ένταση, η οποία προκλήθηκε από ένα σκληρό φάουλ του Τζόρντι Άλμπα στον Βινίσιους Τζούνιορ.

Οι Καταλανοί θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τουλάχιστον ακόμα ένα τέρμα, καθώς είχαν πολλές ευκαιρίες, όμως έπεσαν πάνω στον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται το έπιασε από εκεί που το άφησε πέρσι. Η Βασίλισσα δεν είχε στη διάθεσή της τους Μπενζεμά και Καρβαχάλ λόγω ενοχλήσεων.

Οι συνθέσεις:


ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Αντσελότι):
 Κουρτουά, Λούκας Βάσκεθ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Έντερ Μιλιτάο, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Αζάρ, Βινίσιους (ως αλλαγή έπαιξαν Μόντριτς, Κρόος, Ασένσιο, Κασεμίρο, Μεντί, Νάτσο, Βαγέχο, Οντριοθόλα, Θεμπάγιος, Μαριάνο).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Τσάβι):
 Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν, Έρικ Γκαρθία, Άλμπα, Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Φάτι (ως αλλαγή έπαιξαν Ομπαμεγιάνγκ, Ντεμπελέ, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ, Κεσιέ, Πένια, Ντεστ, Ντεπάι, Νίκο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ).

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024