H Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με τον Ροντρίγκο για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης του.
Ο λόγος για τον Ροντρίγκο τον οποίο οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας»… έτρεξαν να τον «δέσουν» με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028. Ο Βραζιλιάος άσος αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο εξαετές συμβόλαιο με την Ρεάλ, βλέποντας παράλληλα τις αποδοχές του να αυξάνονται αισθητά, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του θα φτάσει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ.
Την προηγούμενη σεζόν ο 21χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε σε 49 ματς της Ρεάλ Μαδρίτης, με απολογισμό εννέα γκολ και δέκα ασίστ.
? MARCA: Real Madrid and Rodrygo have already closed the agreement for a contract extension until 2028. The idea is for the Brazilian to sign the contract next week. His release clause will be set at €1BN. ?? pic.twitter.com/adl33dHQOQ
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε 2-0, όμως η Ατλέτικο μείωσε (2-1) και άντεξε στην πίεση των Καταλανών που έμειναν με δέκα παίκτες στο 79’ λόγω αποβολής του Ερικ Γκαρθία. Ηρωας ο γκολκίπερ Μούσο!