Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φοίβος Βουτσάς: Έκλεισε τα έξι και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι

Φοίβος Βουτσάς: Έκλεισε τα έξι και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι

Ο γιος του Κώστα Βουτσα έκανε ένα μεγάλο πάρτι σε ένα ξεχωριστό μέρος για εκείνον, εκεί όπου προσκάλεσε τους φίλους του για να διασκεδάσουν μαζί.

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Φοίβος Βουτσάς, ο οποίος κλείνει τα 6 του χρόνια.

Ο γιος του Κώστα Βουτσα έκανε ένα μεγάλο πάρτι σε ένα ξεχωριστό μέρος για εκείνον, εκεί όπου προσκάλεσε τους φίλους του για να διασκεδάσουν μαζί. Πρόκειται για τον παιδότοπο που πήγαινε όσο ήταν στη ζωή ο μπαμπάς του.

Η μητέρα του, Αλίκη Κατσαβού, τράβηξε διάφορες φωτογραφίες από την ιδιαίτερη μέρα και τις ανέβασε στο Instagram, γράφοντας: «Φοίβο αγόρι μου, χρόνια πολλά! Η ζωή είναι μικρή. Κάνε το καλύτερο που μπορείς και κοίτα πάντα τα χρώματα του ουρανού. Σε αγαπώ», σημείωσε.

«Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη»

Η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία του σύζυγος, βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την απώλεια του ηθοποιού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον γιο τους, Φοίβο. «Μετά τον θάνατο του Κώστα ξεκίνησε η πανδημία, τώρα ένας πόλεμος μαίνεται κάπου στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τη στεναχώρια του. Βρίσκεται μέσα σε μια δίνη πραγμάτων και ψάχνει να βρει την ισορροπία του, να μην ξεχνάει, να βρει και που πατάει», είπε και πρόσθεσε:

«Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου και νομίζω από αυτό σώθηκα κιόλας. Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη, ούτε λογάριασα ότι χρειάζομαι κάποιου είδους ψυχολογική υποστήριξη. Σκέφτηκα ότι αν ασχοληθώ με ένα άλλο πλάσμα που έχει τη δική μου ανάγκη για να επιβιώσει, αν αυτό το πλάσμα τραβήξει όλη μου την προσοχή, κάπως το πένθος θα περνάει λίγο λίγο».

«Ο Φοίβος τώρα είναι 5,5 ετών. Στον κινηματογράφο τον παλιό, δεν θέλει να τον βλέπει και πολύ τον Κώστα γιατί υποθέτω ότι ήταν πολύ νέος εκεί ο Κώστας και δεν είναι έτσι όπως τον γνώρισε εκείνος. Καθώς μεγαλώνει, νομίζω απλά βάζει σε λέξεις την δική του στεναχώρια, μου την διατυπώνει, του απαντώ τις ερωτήσεις και προχωράμε. Είναι ψύχραιμος, αλλά γεννιούνται και νέες απορίες», συμπλήρωσε.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024