Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρείττον το σιγάν απαντά η κυβέρνηση στις αιχμές Τσίπρα - Η επίμαχη ανάρτηση

Κρείττον το σιγάν απαντά η κυβέρνηση στις αιχμές Τσίπρα – Η επίμαχη ανάρτηση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας,

«Όταν η χώρα αντιμετωπίζει ένα καταστροφικό φυσικό φαινόμενο, επιβάλλεται οι πολιτικές δυνάμεις να δείχνουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Όταν ο κ. Τσίπρας συνδυάζει, στην ίδια φράση, τις λέξεις «καμένα» και «ενσυναίσθηση», ο συνειρμός είναι άμεσος και προφανής.  Όλοι θυμούνται. Μερικές φορές το σιγάν είναι κρείττον του λαλείν».

Την απάντηση αυτή έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στις αιτιάσεις του Αλέξη Τσίπρα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πεντέλη.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά: Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για τις πυρκαγιές σε Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακα, Παλλήνη, Ντράφι και Μέγαρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, στις οποίες ο πρωθυπουργός φαίνεται να χαμογελά κατά τη διάρκεια της αυτοψίας που πραγματοποίησε στα καμένα από τη φωτιά της Πεντέλης.

Διαβάστε επίσης: Εκπρόσωπος πυροσβεστικής για Πεντέλη: Δυο πυρκαγιές ξεκίνησαν σχεδόν ταυτόχρονα

«Τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο twitter και πρόσθεσε: «Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ένα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης».

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε από την πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης στη μάχη με τις φλόγες και την αιτία που προκάλεσε την τεράστια πυρκαγιά που κατέκαψε την Αττική.

«Έχουμε μία εικόνα της έκτασης της ζημιάς. Αυτό που κρατώ ως θετικό είναι το γεγονός ότι ο αριθμός των σπιτιών που έχουν υποστεί ζημιά, παρότι η φωτιά μπήκε μέσα στον αστικό ιστό, είναι πολύ περιορισμένος σε σχέση με την ένταση του φαινομένου», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι οι αποζημιώσεις θα δοθούν άμεσα. «Από εδώ και στο εξής θα αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές, υπεύθυνες για την αποκατάσταση».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024