Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν πάει άλλο στο Δήμο Κατερίνης με τα απορρίμματα και τα μπάζα που γεμίζουν τον τόπο

Δεν πάει άλλο στο Δήμο Κατερίνης με τα απορρίμματα και τα μπάζα που γεμίζουν τον τόπο

Ο Δήμος Κατερίνης έχει φτάσει στα όρια του με εκείνους που πετάνε σκουπίδια και μπάζα οπουδήποτε. Αυτή τη φορά κάτω από μια γέφυρα καταγράφηκε ακόμη ένας αυτοσχέδιος σκουπιδότοπος.

Σε εκτεταμένο καθαρισμό του χώρου κάτω από τις γέφυρες του Σιδηροδρομικού Σταθμού, προχώρησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Κατερίνης, καθώς είχε δημιουργηθεί ένας αυτοσχέδιος σκουπιδότοπος καλά κρυμμένος. Τουλάχιστον εκείνοι που τον μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο,το έκαναν κρυφά και σε μη ορατό εύκολα σημείο, προφανώς από ντροπή για ότι έκαναν.

Από την περιοχή λοιπόν απομακρύνθηκε μεγάλος όγκος απορριμμάτων και μπαζών, που είχαν μετατρέψει το σημείο μπαζότοπο, υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

«Για πολλοστή φορά ο Δήμος Κατερίνης, δαπανά χρήματα και εργατοώρες για να καθαρίσει σημεία τα οποία κάποιοι επιμένουν να τα μετατρέπουν σε σκουπιδότοπο», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Η προστασία του περιβάλλοντος και η διατήρηση της καθαριότητας είναι υπόθεση όλων μας και για αυτό είναι απαραίτητη η συνεργασία των δημοτών, τόνισε.

Ο κ. Γιώργος Κυριακίδης, έκανε έκκληση στους δημότες να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας για την περισυλλογή ογκωδών απορριμμάτων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024