Πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται τόσο για τον Όγκνιεν Βράνιες όσο και για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς και η ΑΕΚ έπσευσε να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με τις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών της.
Όσον αφορά τον Βόσνιο αμυντικό και τα όσα γράφονται περί Χατάισπορ, η Ένωση υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κάποια πρόταση στα γραφεία της.
Σχετικά με τον Σουηδό άσο, που είναι και αυτός στη λίστα των «κομμένων» έχοντας μείνει στην Αθήνα για να προπονείται με τους υπόλοιπους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Ματίας Αλμέιδα, τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο μέχρι στιγμής.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο στόχαστρο των βραζιλιάνικων ΜΜΕ για ακόμη μια φορά βρέθηκε ο Νεϊμάρ μετά από σεξιστικό σχόλιο που έκανε κατά διαιτητή, στο τελευταίο ματς της Σάντος.