Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελευταίες ώρες αγωνίας για τον Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Τελευταίες ώρες αγωνίας για τον Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει αποφασίσει να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά σήμερα παύει να υφίσταται και η τελευταία… εκκρεμότητα για να τελειώσει η αγωνία

Ο Ολυμπιακός προχωρά το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν γνωρίζοντας πως ο Σάσα Βεζένκοφ θα βρίσκεται κανονικά στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο βούλγαρος φόργουορντ, που ήταν σημείο αναφοράς στην περασμένη σεζόν και ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες στο δρόμο για το νταμπλ και το Final Four, έχει αποφασίσει να μείνει στο λιμάνι, παρά το γεγονός ότι αρέσει πολύ στους Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι τον προσέλκυσαν μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Βεζένκοφ, που επεξέτεινε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες στην αρχή της σεζόν μέχρι το 2024, είδε τα δικαιώματά του να πηγαίνουν στους Βασιλιάδες φέτος το καλοκαίρι. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και στην offseason, είδε τους Κινγκς να στέλνουν σκάουτερ, αλλά και να έχουν επικοινωνία με την πλευρά του για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ τη νέα σεζόν.

Στον Ολυμπιακό όλον αυτόν τον καιρό είναι σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την περίπτωση του Βεζένκοφ, αφού αποτελεί «κλειδί» στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ έχει και ελληνικό διαβατήριο. Και μπορεί ο ίδιος ο παίκτης να έχει διαμηνύσει ότι θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα, να είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση και με τον έλληνα τεχνικό πριν από μερικές μέρες, αλλά σήμερα ολοκληρώνεται και τυπικά η… αγωνία των Ερυθρολεύκων.

Ο λόγος είναι πως σήμερα εκπνέει το ΝΒΑ out στο συμβόλαιό του, οπότε και τυπικά από τα ξημερώματα τις 21ης Ιουλίου δε θα υπάρχει κανένα άγχος στον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα ο Βεζένκοφ δεν πήγε και στο Summer League στο Λας Βέγκας, παρότι μπορούσε, και προτίμησε να συζητήσει από απόσταση για το μέλλον του με το Σακραμέντο, δείγμα τού ότι εξαρχής στο πίσω μέρος του μυαλού του ήταν ο Ολυμπιακός.

Πάντως και η κίνηση των Κινγκς με την απόκτηση του ΚΖ Οκπάλα είχε άμεση σχέση με τη μετακόμιση του Βεζένκοφ στις ΗΠΑ, αφού έκλεισε μία θέση ακόμη στο ρόστερ του Σακραμέντο και παράλληλα αποκτήθηκε ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του βούλγαρου φόργουορντ, που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Οι ανοιχτές θέσεις στο ρόστερ του οργανισμού είναι δύο και στο «3-4» που αγωνίζεται ο παίκτης του Ολυμπιακού υπάρχουν δύο καθαρές επιλογές και κάποιες άλλες με παίκτες που μπορούν να παίξουν πάνω από μία θέση, με την περίπτωση του Οκπάλα να είναι σε καλή ηλικία (23 ετών) και να προέρχεται από τους Μαϊάμι Χιτ (3,7 πόντους, 2 ριμπάουντ σε 27 ματς).

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024