Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μασούρας: «Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, πιστεύω πως θα προκριθούμε»

Μασούρας: «Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, πιστεύω πως θα προκριθούμε»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, τόνισε ότι καμία ομάδα δεν είναι στο 100%, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση.

Ο Γιώργος Μασούρας στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά και στις δυσκολίες που θα συναντήσουν οι ερυθρόλευκοι στο Ισραήλ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για τη συγκέντρωση που χρειάζονται οι πρωταθλητές Ελλάδος στο αυριανό ματς, όπως ανέφερε και νωρίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ σχολίασε τη συνεργασία του με τον Σίμε Βρσάλικο στη δεξιά πλευρά και παράλληλα τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι εκείνος που θα πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούρα:

«Αντιμετωπίζουμε με προσοχή το παιχνίδι και μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση. Το σημαντικό στα προκριματικά είναι να κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά, να βλέπεις και να αναλύεις κάθε αντίπαλο και να μην κοιτάς μακριά. Το ζητούμενο τώρα είναι να παίρνεις αποτελέσματα και προκρίσεις, στην πορεία μπορεί να προσθέτεις πράγματα και να είσαι καλύτερος ποδοσφαιρικά», τόνισε ο διεθνής εξτρέμ εν όψει του αγώνα της Τετάρτης στο Ισραήλ

Για το ποσοστό ετοιμότητας του Ολυμπιακού απάντησε: «Καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη σε αυτή την περίοδο. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και τακτικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια επιθετική ομάδα, που είναι δύσκολη. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα πετύχουμε το στόχο μας στο τέλος».

Για το αν θέλει να σκοράρει στα παιχνίδια αυτά βάζοντας τέλος στη γκίνια που είχε στο τελείωμα της περασμένης περιόδου: «Είναι πάντα σημαντικό να σκοράρεις. Υπάρχει καλή παράδοση στα προκριματικά, αλλά ο στόχος είναι ομαδικός, η πρόκριση. Αν σκοράρω θα είναι όμορφο, αν όχι και περάσουμε δεν με πειράζει».

Για τη συνεργασία του με τον Βρσάλικο : «Είναι ένα παιδί που τώρα μπαίνει στην ομάδα. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, φαίνεται και στην προπόνηση. Επικοινωνεί μαζί μου, έχει εμπειρία κι αυτοπεποίθηση και νομίζω πως θα με βοηθήσει πολύ στο γήπεδο, γιατί μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024