Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mr Supranational 2022: Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος είναι ο τρίτος ομορφότερος άνδρας στον κόσμο

Mr Supranational 2022: Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος είναι ο τρίτος ομορφότερος άνδρας στον κόσμο

Ποιες χώρες βρέθηκαν στην πρώτη και τη δεύτερη θέση;

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς Mr Supranational 2022 για άνδρες, ο οποίος διεξήχθη στην Πολωνία.

Την πρώτη θέση του διαγωνισμού κατέκτησε ο Luis Daniel Galvez από την Κούβα και τη δεύτερη ο Matthew Gilbert από την Ινδονησία.  Υψηλή θέση στο διαγωνισμό κατέκτησε όμως, και η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Έλληνας Λεωνίδας Αμφιλόχιος ήταν αυτός που στέφθηκε τρίτος ομορφότερος άνδρας στον κόσμο. Μάλιστα, ήταν ο μοναδικός εστεμμένος από την Ευρώπη στο TOP 5, ανάμεσα σε Ασία και Λατινική Αμερική.

Δείτε το βίντεο από τα καλλιστεία

Ποιος είναι όμως ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος;

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος είχε κερδίσει το διαγωνισμό ομορφιάς MR GS HELLAS 2021 και έτσι κατάφερε να πάρει το χρυσό εισιτήριο για τον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Mr Supranational 2022. Ο νεαρός άνδρας τους εντυπωσίασε όλους όχι μόνο με την ομορφιά του αλλά και με τη προσωπικότητα του.

Ως εστεμμένος MR GS HELLAS 2021, κατάφερε να προωθήσει τα συνθήματα του θεσμού «TAKE OUR HISTORY BACK,TAKE AFRODITE HOME», κάνοντας σαφές πως η ιστορία και ο πολιτισμός κάθε χώρας οφείλει να μένει στο σπίτι της.

Ο Λεωνίδας Αμφιλόχιος, σύμφωνα με το βιογραφικό του στο διαγωνισμό, εργάζεται ως κλινικός διατροφολόγος και του αρέσει να γυμνάζεται πολύ. Στόχος του είναι να εμπνεύσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί ώστε να ακολουθήσουν και εκείνοι το δρόμο της σωστής διατροφής.

Δείτε τις φωτογραφίες

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024