Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέσμπεργκ: «Ευκαιρία που πρέπει να αρπάξεις ο ΠΑΟΚ»

Νέσμπεργκ: «Ευκαιρία που πρέπει να αρπάξεις ο ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Νέσμπεργκ σε δηλώσεις του, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ ήταν μια ευκαιρία που ήθελε να «αρπάξει», σημειώνοντας πως ο «δικέφαλος του βορρά» είναι πρόκληση

Ο ΠΑΟΚ, μετράει μέρες για την άφιξη του Ιβάν Νέσμπεργκ, του οποίου το συμβόλαιο με την Βαλερένγκα ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες. Με το τέλος αυτού, ο 26χρονος θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ώστε να συναντήσει την νέα του ομάδα.

Κάτι που φαίνεται να περιμένει πως και πως, όπως ο ίδιος τονίζει σε δηλώσεις του σε κανάλι της Νορβηγίας. Μάλιστα χαρακτήρισε ως ευκαιρία που δεν θα μπορούσε να μην εκμεταλλευτεί, την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Νέσμπεργκ:

Όταν σου έρχεται μία τέτοια ευκαιρία, θέλεις να την αρπάξεις. Θα είναι δύσκολο συναισθηματικά αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ευχάριστο να έχω μια νέα πρόκληση.

Μπορεί να μη γνωρίζω καλά την ελληνική γλώσσα, αλλά ξέρω αγγλικά, οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην προσαρμογή μου.

Ο νέος στόπερ του ΠΑΟΚ, αποκόμισε έναν τραυματισμό στο τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε με την Βαλερένγκα, ο οποίος όμως δεν ειναι σοβαρός. Ωστόσο είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του ως την λήξη του συμβολαίου του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024