Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στο Σπαθοβούνι: «Πήραν κρυφά τα κλειδιά, το είχε ξανακάνει» λέει η θεία του 15χρονου οδηγού

Τροχαίο στο Σπαθοβούνι: «Πήραν κρυφά τα κλειδιά, το είχε ξανακάνει» λέει η θεία του 15χρονου οδηγού

Ο ανήλικος είχε οδηγήσει ξανά το αυτοκίνητο της οικογένειάς του.

Η λάθος απόφαση του 15χρονου οδηγού μετά από μια «χαμένη» έξοδο ήταν η αιτία του δυστυχήματος στο Σπαθοβούνι, με αποτέλεσμα δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Δυστυχώς, πριν συμβεί το λάθος αυτό, είχε προηγηθεί μια επιλογή που δεν θα έπρεπε να γίνει: να πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου ο 15χρονος και να οδηγήσει το όχημα των γονιών του.

Όπως ανέφερε συγγενής του οδηγού, ο 15χρονος είχε ξαναπάρει άλλη μία φορά κρυφά από τους γονείς του τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

«Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 02:30 τη νύχτα» ανέφερε η θεία του 15χρονου μιλώντας στον Alpha.

«Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά» πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι οι γονείς τους δεν γνώριζαν ότι έχουν φύγει με το αυτοκίνητο.

Παράλληλα, η θεία του 15χρονου υποστήριξε ότι δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ, ενώ υπογράμμισε πως αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν την ίδια επιλογή με αυτόν, αν χάσουν τη συγκεκριμένη έξοδο στην εθνική οδό.

«Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο», συμπλήρωσε.

Έμαθε για την αδελφή του

Αρχικά ο 15χρονος οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, χωρίς να γνωρίζει την κατάσταση των υπόλοιπων τριών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, πληροφορήθηκε από τη μητέρα του για τους δύο νεκρούς, μεταξύ των οποίων και η αδελφή του και ξέσπασε.

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν ακαριαία» σημείωσε η θεία του.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024