Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στην Εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως: 15χρονος οδηγούσε το ένα από τα αυτοκίνητα

Τραγωδία στην Εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως: 15χρονος οδηγούσε το ένα από τα αυτοκίνητα

Το ένα από τα δύο ΙΧ που ενεπλάκησαν στο σοβαρό δυστύχημα, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έκανε όπισθεν λίγο πριν το τούνελ. 

Σοκάρει η αποκάλυψη πως ο ένας από τους οδηγούς στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην εθνική οδό Κορίνθου– Τριπόλεως ήταν ένα 15χρονο αγόρι.

Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν η 18χρονη αδερφή του και ένας 16χρονος φίλος τους.

Το τροχαίο που βύθισε σε πένθος την Κόρινθο σημειώθηκε στις 05:35 τα ξημερώματα, στο 95,4 της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Τριπόλεως στο ύψος ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Ο τραγικός απολογισμός είναι δυο νεκροί και δυο τραυματίες.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος Άγγλος κινούμενος προς Τρίπολη συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του και οδηγούσε ο 15χρονος.

Η 18χρονη και ο 16χρονος που έχασαν τη ζωή τους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή του οδηγού κι ένας φίλος τους. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 15χρονος και ο 69χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος έκανε για κάποιο λόγο όπισθεν με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο που ακολουθούσε.

Τι συνέβη

Ολα έγιναν λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα, στο ύψος του ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Το ένα από τα δύο ΙΧ που ενεπλάκησαν στο σοβαρό δυστύχημα, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, έκανε όπισθεν λίγο πριν το τούνελ.

Τον δεύτερο όχημα, κινούμενο και αυτό με κατεύθυνση προς Τρίπολη, έπεσε πάνω στο πρώτο ΙΧ με αποτέλεσμανα συγκρουστεί μαζί του και να το εκτινάξει σε απόσταση 50 μέτρων, σύμφωνα με το protothema.gr.

Από τη μοιραία σύγκρουση, ανασύρθηκαν νεκροί μια 18χρονη και ένας 16χρονος οι οποίοι επέβαιναν στο ΙΧ που οδηγούσε ο 15χρονος αδελφός της νεκρής κοπέλας. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ακαριαίος.

Ο 15χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί, οι γιατροί των επειγόντων έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και για αυτό το λόγο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024