Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τροχαία: Έφοδος στην Παραλιακή - «Έγραψαν» 7 στους 10 οδηγούς

Τροχαία: Έφοδος στην Παραλιακή – «Έγραψαν» 7 στους 10 οδηγούς

Δείτε αναλυτικά πόσα αυτοκίνητα έλεγξε η Τροχαία στην Παραλιακή, με το 70% να φεύγει με πρόστιμο.

Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα της εφόδου της Τροχαίας στην Παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, 7 στους 10 οδηγούς, μετά τον έλεγχο που τους έγινε, έφυγαν με πρόστιμο.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, πραγματοποίησε ελέγχους σε καθημερινή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας 11 έως 17 Ιουλίου 2022, στην περιοχή της παραλιακής Ε.Ο. Αθηνών – Σουνίου, με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.

Πόσοι έλεγχοι έγιναν

Συνολικά, διενεργήθηκαν 447 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 321 παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Πιο αναλυτικά, οι 98 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, οι 11 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, οι 11 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, η μία για αυτοσχέδιους αγώνες, οι 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, η μία για παραβάσεις θορύβων, οι 5 για επίδειξη ικανοτήτων, οι 4 για αντικανονικούς ελιγμούς, οι 2 για χρήση κινητού τηλεφώνου, οι 30 για μη χρήση κράνους, οι 12 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και οι 143 σε διάφορες άλλες παραβάσεις.

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν 92 άδειες ικανότητας οδήγησης, 54 άδειες κυκλοφορίας οχημάτων και 18 ζεύγη πινακίδων ενώ ακινητοποιήθηκε ένα όχημα.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024