Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε τους καλεσμένους στο γάμο του αδερφού του

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεσήκωσε τους καλεσμένους στο γάμο του αδερφού του

Ο Παύλος Αργυρός παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ντύθηκε «γαμπρός» αλλά για χάρη του αδερφού του. Ο γνωστός τραγουδιστής πάντρεψε με θρησκευτικό γάμο, τον αγαπημένο του αδερφό Παύλο και τη σύντροφο του Άννα Μαρία Αναξαγόρου την Κυριακή.

Την Κυριακή, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του αγαπημένου ζευγαριού, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μάλιστα να τραγουδάει στο γαμήλιο γλέντι.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Μελισσουργού σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ όσοι έδωσαν το «παρών» δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στιγμές στα social media από την πιο ευτυχισμένη μέρα του ζευγαριού.

Στιγμές από το γάμο

Ο Παύλος Αργυρός και η Άννα Μαρία Αναξαγόρου είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τον Ιούλιο του 2021 ενώ είναι σε σχέση τα τελευταία εφτά χρόνια. Η πρώην Μις Κύπρος έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση του γάμου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί έδειξε μάλιστα, το προσκλητήριο του γάμου.

Αρκετοί ήταν και οι φίλοι του ζευγαριού, οι οποίοι ανέβασαν στα social media αρκετά στιγμιότυπα από την τελετή.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε ανεβάσει story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λίγο πριν το γάμο.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ντυμένος με κουστούμι μέσα από το αυτοκίνητο του, γνωστοποιώντας έτσι την ευχάριστη είδηση.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Παύλος και η Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985 και μάλιστα ήταν τα πρώτα παιδιά στη χώρα μας που ήρθαν στον κόσμο με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο παρελθόν για αυτό το γεγονός έχει πει:

«Εγώ και τα αδέρφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια στιγμή ήταν, πάντως στην ηλικία που άρχισα να καταλαβαίνω μας εξήγησαν οι γονείς μας πως ήρθαμε στον κόσμο. Άλλωστε, είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και έχει βοηθήσει πολλές οικογένειες. Είχαμε κατανόηση μεταξύ μας τα αδέλφια γιατί το ξέραμε από πολύ μικρά». όπως έχει παραδεχτεί ο Κωνσταντίνος Άργυρός «Πάντα ήμασταν οι τρείς μας. Υπάρχουν στιγμές που σκεφτόμαστε έντονα ο ένας τον άλλον και αμέσως χτυπάει το τηλέφωνο».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024