Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Bruce Dickinson πλακώθηκε με θαυμαστή των Iron Maiden και έφυγε από τη σκηνή [Βίντεο]

Ο Bruce Dickinson πλακώθηκε με θαυμαστή των Iron Maiden και έφυγε από τη σκηνή [Βίντεο]

Ο Bruce Dickinson έχασε την ψυχραιμία του

Η εντυπωσιακή συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ επισκιάστηκε από ένα γεγονός που έχει διχάσει το διαδίκτυο.

Τα γαλλικά του Bruce Dickinson προς θαυμαστή ήταν αυτά που σχολιάστηκαν ακόμα περισσότερο και από τις μεγάλες τους επιτυχίες με πολλούς να κατηγορούν τον σούπερ σταρ των Iron Maiden για αλαζονεία και απαράδεκτη συμπεριφορά.

Το σκηνικό λίγο-πολύ γνωστό. Παρόλο τον έλεγχο στην είσοδο και τις προειδοποιήσεις, τα καπνογόνα δεν έλειψαν και από αυτή την συναυλία.

Διαβάστε επίσης: Οι Iron Maiden «γκρέμισαν» το ΟΑΚΑ – Το in στη συναυλία της χρονιάς

Αν και οι πιστοί θαυμαστές του γκρουπ ξέρουν ότι ο Bruce Dickinson σιχαίνεται τα καπνογόνα και φροντίζει σε κάθε συναυλία να το επισημαίνει ευγενικά δεν σεβάστηκαν -όπως σχεδόν ποτέ- την επιθυμία του.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες φορές που οι Maiden έχουν τραγουδήσει στη χώρα μας αυτή τη φορά η ευγένεια του Dickinson χάθηκε και η ψυχραιμία του πήγε… περίπατο.

Αντί για μια ήρεμη παρατήρηση αποφάσισε να στολίσει κυριολεκτικά τον θαυμαστή του που άναβε καπνογόνα στις πρώτες σειρές της αρένας. Mε πολύ άσχημες εκφράσεις και σε έξαλλη κατάσταση ο τραγουδιστής βρίζει τον θεατή και χαλάει το τραγούδι.

Και μπορεί πολλοί στις κερκίδες να μην καταλάβαμε αμέσως σε ποιον έλεγε «You f*cking c*nt I’m singing» και άλλα σχετικά αλλά απογοητευτήκαμε όταν τον είδαμε να αποσύρεται στο βάθος της σκηνής και να χάνει το κουπλέ από το πολυαναμενόμενο «The Number of the Beast».

Το αποτέλεσμα; Οι Maiden είπαν το τραγούδι μάλλον χειρότερα από ποτέ με τον τραγουδιστή να επιστρέφει στη θέση αλλά να έχει χάσει όχι μόνο τον τόνο αλλά και τη διάθεσή του. Τα καπνογόνα συνέχισαν να ανάβουν κανονικά και αυτό που έμεινε ήταν πάνω από 40.000 κόσμος να χάνει την ευκαιρία να απολαύσει όπως πρέπει τον ύμνο της μπάντας.

Το θέμα με τα καπνογόνα έρχεται συχνά στη δημόσια συζήτηση με τέτοιες αφορμές και οι οπαδοί κατακρίνουν τον -κάθε- σούπερ σταρ που έχει τόση πείρα και δεν μπορεί με επαγγελματισμό να χειριστεί μια συνηθισμένη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024