Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλτος Τεντόγλου: Χαμός στο Twitter μετά το ασημένιο στο Όρεγκον - Γιατί τον αποθεώνουν όλοι;

Μίλτος Τεντόγλου: Χαμός στο Twitter μετά το ασημένιο στο Όρεγκον – Γιατί τον αποθεώνουν όλοι;

Οι χρήστες υποκλίθηκαν στον Έλληνα αθλητή και είχαν τον λόγο τους

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέβηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (17/7) ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι στην πέμπτη του προσπάθεια «πέταξε» στα 8.32μ. και τελικά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ενώ έχασε το χρυσό μέσα από τα χέρια του, καθώς ο κινέζος Γουάνγκ στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια έγραψε 8.36 μ.. Τρίτος ήταν ο ελβετός Εχάμερ με 8.16 μ.

Στην 8η συμμετοχή του σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης την τελευταία τετραετία και έχοντας κατακτήσει 5 χρυσά, ο Μίλτος Τεντόγλου έφθασε μια «ανάσα» από το να προσθέσει στη συλλογή του το μετάλλιο που του έλειπε. Ο ίδιος, παρότι σημείωσε μία μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, στις δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα στάθηκε στα λάθη που έκανε και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Παράλληλα, τόνισε πως θα ήταν «ντροπή» να κερδίσει με το μεγαλύτερο άλμα του να βρίσκεται στα 8.32 μ.

Είπε συγκεκριμένα: «Ο αγώνας ήταν από τους καλύτερους από άποψη επιδόσεων, αλλά δεν μου ξέφυγε ένα άλμα. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος ήταν κοντά όλα τα άλματά μου. Το χειρότερό μου άλμα ήταν στα 8,20μ.».

Και πρόσθεσε: «Ήμουν σταθερός, αλλά ένα δεν ξέφυγε. Νομίζω ότι οι προσγειώσεις μου ήταν αυτές που μου στέρησαν το χρυσό μετάλλιο. Πάντα είναι κακές. Αν κάνεις κακή προσγείωση χάνεις περισσότερα εκατοστά. Είναι κρίμα που το έχασα έτσι το χρυσό. Από την άλλη με 8.32 μ. θα ήταν ντροπή να κερδίσω, δε με πειράζει. Θα ήθελα να πηδήσω 8,50 μ. κι ας μην κέρδιζα. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ.».

Οι δηλώσεις του αυτές, το ήθος και η ταπεινότητα του έκαναν τους χρήστες του Twitter να «υποκλιθούν» στο μεγαλείο του και να τον αποθεώσουν.

«Τεράστιε Μίλτο, ακόμα και στις ατυχίες σου γράφεις ιστορία με την προσωπικότητά σου», έγραψε ένας χρήστης.

Ένα άλλος ανέφερε: «Ο μεγάλος αθλητής φαίνεται στους αγώνες, ο σπουδαίος φαίνεται σε όλα. #Τεντόγλου: Δε πειράζει που έχασα με 8,32μ. Δεν πέτυχα ούτε ένα άλμα. Είπα ότι έπρεπε να κάνω 8,50μ. Δεν έπρεπε να κερδίσω με 8,32μ. Θα ήταν ντροπή. Καλοδεχούμενο το μετάλλιο βέβαια».

«Τεντόγλου: Οι προσγειώσεις μού στέρησαν το χρυσό, με 8,32μ. θα ήταν ντροπή να κερδίσω. Τι αθληταράς είσαι ρε Μίλτο», σημείωσε ένας τρίτος.

Δείτε κάποια από τα tweets

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024