Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αθλητικές δράσεις για παιδιά ΑμεΑ θα γίνουν στο Δήμο Μαραθώνα

Αθλητικές δράσεις για παιδιά ΑμεΑ θα γίνουν στο Δήμο Μαραθώνα

Ο Δήμος Μαραθώνα και Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, θα ενώσουν δυνάμεις για την διοργάνωση αθλητικών γεγονότων για παιδιά με αναπηρίες.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Δήμος Μαραθώνα και η Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με σκοπό την διοργάνωση αθλητικών δράσεων στη περιοχή.

Στη συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας, με την Πρόεδρο της Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κ. Ιωάννα Καρυοφύλλη, το τεχνικό Σύμβουλο κ Νεκτάριο Γιαλουράκη και την Πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Μαραθώνα κ. Ασπρίδου Όλια, συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των οργανισμών για την από κοινού διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων για τα παιδιά με αναπηρία.

Ο Δήμος Μαραθώνα με μεγάλη ιστορία λόγω του Μαραθωνίου δρόμου, μετέχει πλέον και σε μια εξίσου ουσιαστική, όσο και συμβολική διαδικασία, που αφορά επί της ουσίας αυτό που συνηθίζουμε να αναφέρουμε ως «αθλητισμός για όλους και χωρίς αποκλεισμούς».

Ο Δήμος και μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης στο δημοτικό κολυμβητήριο πριν λίγο καιρό και στο κλειστό γυμναστήριο αλλά και επειδή είναι ένας Δήμος με πλούσιο φυσικό περιβάλλον, που συνδυάζει βουνό και θάλασσα έχει τις προδιαγραφές να καθιερώσει αθλητικά γεγονότα σε τακτική βάση για παιδιά με αναπηρίες.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024