Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νόμος και Τάξη: Εντυπωσιάζει ο πρωταγωνιστής της σειράς με πλάνα του σε βίντεο

Νόμος και Τάξη: Εντυπωσιάζει ο πρωταγωνιστής της σειράς με πλάνα του σε βίντεο

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Νόμος και Τάξη», Κρίστοφερ Μελόνι, εμφανίστηκε ολόγυμνος να κάνει γυμναστική για τις ανάγκες χιουμοριστικής διαφήμισης.

Μέσα από τον ρόλο του στην αμερικανική αστυνομική σειρά «Νόμος και Τάξη», ο Κρίστοφερ Μελόνι βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός ήρθε πάλι στην επικαιρότητα για άλλο λόγο, προκαλώντας έκπληξη σε πολλούς και πολλές.

«Κάποιοι θεωρούν ότι ο τρόπος που γυμνάζομαι είναι παράξενος, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός στο κλιπ της διαφήμισης όντας απολύτως γυμνός.

Σε ηλικία 61 ετών, ο ηθοποιός απασχολεί τα διεθνή μέσα με τον ρόλο του σε μια νέα χιουμοριστική διαφήμιση, όπου εμφανίζεται εντελώς γυμνός.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: «Βάζει» φωτιές με νέα φωτογραφία στο Instagram – Γυμνός στο κρεβάτι

«Κάποιοι θεωρούν ότι ο τρόπος που γυμνάζομαι είναι παράξενος. Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω»,  καθώς κάνει βαράκια ολόγυμνος. Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει ως στόχο την προώθηση εφαρμογής για σωματική άσκηση.

«Σίγουρα, είναι διάσημοι για το καταπληκτικό τους μηχάνημα», αναφέρει ο ηθοποιός καθώς κάνει πολλές και διαφορετικές ασκήσεις, με τα επίμαχα σημεία, απλώς να είναι θολωμένα. Και συνεχίζει λέγοντας; «Όμως η εφαρμογή μου δίνει κίνητρο να κάνω πολλές διαφορετικές ασκήσεις, όπως γιόγκα, cardio, διαλογισμό και προπόνηση για ενδυνάμωση».

Προς το τέλος της διαφήμισης και αφού έχει ολοκληρώσει το ασκησιολόγιό του, μια φωνή ακούγεται και τον ενημερώνει ότι η εταιρία που προωθεί τις  υπηρεσίες γυμναστικής, αντιπροσωπεύεται από «δύο διαφορετικές, αλλά με το ίδιο κίνητρο ομάδες ασκούμενων: «Εκείνοι που φορούν παντελόνια… και τον Κρίστοφερ Μελόνι».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024