Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις για Νάρεϊ και ΠΑΟΚ

Αποκαλύψεις για Νάρεϊ και ΠΑΟΚ

Τι αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κριστιάν Βέμπερ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ, όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κριστιάν Βέμπερ.

Ο παράγοντας της γερμανικής ομάδας ουσιαστικά προανήγγειλε τη μεταγραφή του 28χρονου εξτρέμ στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς όπως δήλωσε το απόγευμα της Πέμπτης (14/7), πλέον απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε στην τελική ευθεία αλλά υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν στο συμβόλαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κριστιάν Βέμπερ.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με τον 28χρονο να ολοκληρώνει την περσινή χρονιά με 8 γκολ και 15 ασίστ σε 33 αναμετρήσεις.

Ο Νάρεϊ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λεβερκούζεν, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Ντόρτμουντ και Γκρόιτερ Φιρτ. Η Φορτούνα τον είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από το Αμβούργο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να βρει τη «φόρμουλα» με τη γερμανική ομάδα και θα δαπανήσει σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να κάνει δικό του τον Γερμανό εξτρέμ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την BILD, ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί άμεσα στην Ελλάδα ώστε να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο του με την ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024