Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην νοσοκομείο στο Δήμο Γρεβενών θα μετατραπεί σε φοιτητική εστία

Πρώην νοσοκομείο στο Δήμο Γρεβενών θα μετατραπεί σε φοιτητική εστία

Σε φοιτητική εστία πιθανόν να μετατραπεί το παλαιό νοσοκομείο Γρεβενών, σύμφωνα με ισχυρισμούς του Δημάρχου και κατόπιν της συνάντησης που είχε με τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, στην Αθήνα.

Σημαντικές υπουργικές δεσμεύσεις υπέρ των Γρεβενών, έφεραν οι αυθημερόν επαφές με κυβερνητικά στελέχη που είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χρήστο Τριγώνη, παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, η ορθή αξιοποίηση για το παλαιό νοσοκομείο, η συνεχής συντήρηση του ορεινού οδικού δικτύου αλλά και η δυνατότητα οριστικής επίλυσης των προβλημάτων από τις βραχοπτώσεις που σημειώνονται στον οικισμό Σπηλαίου, τέθηκαν επί τάπητος στις συναντήσεις, με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον Υφυπουργό Μεταφορών & Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Σύμφωνα με τον κ. Γιώργο Δασταμάνη Δήμαρχο Γρεβενών, ο κ.Πλεύρης είδε πολύ θετικά την τεκμηριωμένη πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την μετατροπή του πρώην νοσοκομείου σε νέες σύγχρονες φοιτητικές εστίες, οι οποίες – μέσω του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες, στηρίζοντας εμπράκτως τις δομές παιδείας της πόλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραγιάννης, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Δημοτική Αρχή Γρεβενών, δεσμεύτηκε για την άμεση χρηματοδότηση του έργου συντήρησης του δημοτικού οδικού άξονα Πανόραμα-Λάβδα-Περιβολάκι με 700.000 ευρώ, όπως και την καθοριστική συνδρομή του ίδιου του Υπουργείου, σε συνεργασία με την εταιρεία «Εγνατία Οδός A.E.», για τη δυνατότητα άρσης της επικινδυνότητας των βραχοπτώσεων στην κοινότητα Σπηλαίου.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024