Η έπαυλη αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα της αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 1950 και είναι γνωστή στους κύκλους του Real Estate με το ψευδώνυμο «The Reserve». Πωλείται αντί 85 εκατ. δολαρίων και σύμφωνα με το Bloomberg, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αγοραστών.

Ποιες ανέσεις προσφέρει η έπαυλη

Αυτό το μεγαλοπρεπές παλάτι βρίσκεται εντός ενός κτήματος συνολικής έκτασης 8 στρεμμάτων σε μία από τις πιο ακριβές γειτονιές του Λος Άντζελες, την «Holmby Hills», στην οποία έχουν ζήσει αρκετές διασημότητες όπως ο Frank Sinatra, η Audrey Hepburn και ο σχεδιαστής Tom Ford.

Αποτελείται από μία κυρίως κατοικία και ξεχωριστούς ξενώνες, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 1.950 τ.μ. Διαθέτει 10 υπνοδωμάτια , 18 μπάνια, και γκαράζ για 15 αυτοκίνητα.

Στους μεγαλοπρεπείς εξωτερικούς χώρους υπάρχουν εγκαταστάσεις που δεν να μπορούσαν να αφήσουν ασυγκίνητο και τον πιο απαιτητικό αγοραστή.  Πισίνα, τζακούζι, γήπεδο τένις, μεγάλη σκεπαστή βεράντα και επτά σιντριβάνια.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης, γυμναστήριο και σπα, σινεμά με 12 θέσεις, ένα μπαρ αισθητικής art deco και ένα playroom με τσουλήθρα.

Αρχικά, η έπαυλη είχε αγοραστεί το 2013 από τον αδερφό του Νικ, Κρίστιαν Κάντυ, αντί 24 εκατ. δολαρίων . Το 2018 ο Κρίστιαν την πούλησε στον αδερφό του, Nικ.

Με την αγορά του «Reserve» από τον αδερφό του, ο Νικ πραγματοποίησε μία επέκταση στην έπαυλη χτίζοντας κι ένα τρίτο όροφο, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως ως ξενώνας.

Ποιος είναι ο Νικ Κάντυ και η… Chelsea

Ο Νίκολας Άντονι Κρίστοφερ Κάντυ είναι παιδί μιας Ελληνοκύπριας μητέρας και ενός πατέρα που είναι μισός Ιταλός.

Μαζί με τον αδερφό του είναι κατασκευαστές πολυτελών ακινήτων στη Βρετανία με περιουσία που υπολογίζεται στο 1,5 δισ. στερλίνες. Μάλιστα τον Μάρτιο του 2022 τα αδέρφια κατέκτησαν την 52η  θέση ανάμεσα στους πλουσιότερους κατασκευαστές ακινήτων στην Μεγάλη Βρετανία.

Τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν τη δραστηριοποίησή τους στο real estate με 6.000 στερλίνες δανεικές από τη γιαγιά τους. Αγόρασαν το πρώτο του ακίνητο το 1995, ένα μικρό διαμέρισμα στο Earl’s Court του Λονδίνου, το οποίο πούλησαν έπειτα από 18 μήνες, βγάζοντας κέρδος 50.000 στερλινών.

Σήμερα, η αυτοκρατορία των πολυτελών ακινήτων τους περιλαμβάνει τα One Hyde Park και Noho Square. Στο One Hyde Park του Knightsbridge διαμένουν μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Η εταιρεία τους, που ονομαζόταν Candy & Candy, μετονομάστηκε σε Candy Property το 2018, καθώς ο Νικ είναι πλέον ο μοναδικός ιδιοκτήτης.

Ο 49χρονος επιχειρηματίας, που είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Holly Valance από τον Σεπτέμβριο του 2012 και είναι γονείς δύο κοριτσιών.

Πρόσφατα υπήρξε ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές της Chelsea, όταν ο Roman Abramovich έβαλε πωλητήριο στην ομάδα, έπειτα από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία.