Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τον Ken αυτό: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μιλάει για το νέο θρίλερ δράσης «The Gray Man»

Μετά τον Ken αυτό: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μιλάει για το νέο θρίλερ δράσης «The Gray Man»

Ο Ryan Gosling έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας του από την ταινία Barbie της Greta Gerwig στο διαδίκτυο.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής είναι προς το παρόν στον ρόλο του στην επερχόμενη σατιρική εξερεύνηση του σύμπαντος της Barbie από την Gerwig, υπάρχει ένα άλλο φιλμ του Ryan Gosling που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα.

Με τίτλο The Gray Man, η ταινία αποτελεί διασκευή του μυθιστορήματος του Mark Greaney και ο Gosling θα πρωταγωνιστήσει ως ο πιο ικανός μισθοφόρος που προσέλαβε ποτέ η CIA. Αφού σκοντάφτει σε μερικά από τα βαθύτερα και σκοτεινότερα μυστικά που κρύβει η ευρέως επικριθείσα υπηρεσία, γίνεται κατά λάθος σημαντικός στόχος ενός διεθνούς ανθρωποκυνηγητού.


Μιλώντας για το νέο έργο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το The Gray Man άλλαξε την αρχική ιδέα του για τις ταινίες δράσης και ότι η εμπειρία αυτή τον επηρέασε βαθιά. Ο Γκόσλινγκ υποστήριξε ότι ολόκληρο το συνεργείο ήταν υπεύθυνο για τη δημιουργία ενός παραδοσιακού ήρωα: «Αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει ήταν πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να φτιάξεις έναν ήρωα δράσης».

Αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά της ομάδας κασκαντέρ, ο Gosling παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε μερικά από τα ακροβατικά της ταινίας, αλλά τα περισσότερα από αυτά θα μπορούσαν να αποδοθούν στο ταλαντούχο συνεργείο: «Φαίνεται ότι είμαι εγώ που κάνω όλα αυτά τα πράγματα, και ναι, κάνω μερικά από αυτά. Αλλά είχαμε μια απίστευτη ομάδα κασκαντέρ και μια απίστευτη ομάδα ειδικών εφέ».

Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στην ταινία Barbie, ο Gosling αποκάλυψε ότι ο τρόπος ζωής του χαρακτήρα του σε εκείνη την ταινία ήταν πιο δύσκολος από το θρίλερ δράσης. «Αυτή η ζωή του Ken είναι ακόμα πιο δύσκολη από τη ζωή του Gray Man, νομίζω», είπε. «Ο Ken δεν έχει χρήματα, δεν έχει δουλειά, δεν έχει αυτοκίνητο, δεν έχει σπίτι. Περνάει κάποια μηνύματα».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024