Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι δύο αλλοδαποί που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά στο ΑΠΘ
Τι συνέβη
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο αλλοδαποί που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, με την κατηγορία ότι διακινούσαν ναρκωτικά εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Πρόκειται για Αλγερινούς υπηκόους και μεταξύ αυτών ο 22χρονος που λίγες μέρες νωρίτερα είχε βουτήξει με χειροπέδες στον Θερμαϊκό για να ξεφύγει από αστυνομικούς, όταν τον συνέλαβαν, επειδή παρενοχλούσε περαστικούς στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.
Τον άφησαν και τον συνέλαβαν λίγες ημέρες μετά
Για το περιστατικό αυτό είχε παραπεμφθεί στο αυτόφωρο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος (αυτοδικαίως) καθώς η δίκη του αναβλήθηκε, λόγω απουσίας μαρτύρων.
Λίγα 24ωρα αργότερα, όμως, ο 22χρονος συνελήφθη εκ νέου, αυτή τη φορά σε αστυνομική επιχείρηση στο πανεπιστημιακό κάμπους για κατοχή ναρκωτικών ουσιών που φαίνεται να προορίζονταν προς διακίνηση. Η σύλληψή του, μάλιστα, ήταν επεισοδιακή καθώς στην προσπάθειά του να την αποφύγει, επιχείρησε να περάσει μέσα από τζαμαρία πόρτας, με συνέπεια να τραυματιστεί. Πριν από τον τραυματισμό του φέρεται να πέταξε ένα τσαντάκι με έντεκα μικροδέματα κάνναβης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε κι ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.
Κατά την ίδια επιχείρηση, είχε συλληφθεί κι ο 31 ετών συγκατηγορούμενός του διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, κατείχε μικροδέμα κάνναβης και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών.
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στον κόσμο το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός

