Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σρι Λάνκα: «Εξτρίμ οι εικόνες από την πρωθυπουργική κατοικία - Φοιτητές έκαναν πλάκα»

Σρι Λάνκα: «Εξτρίμ οι εικόνες από την πρωθυπουργική κατοικία – Φοιτητές έκαναν πλάκα»

Έλληνας κάτοικος στη Σρι Λάνκα περιγράφει τα όσα διαδραματίζονται στη χώρα

«Οι εικόνες που είδαμε μέσα από την Πρωθυπουργική Κατοικία είναι… εξτρίμ και δεν είναι έτσι όπως τα δείχνουν… » ανέφερε ο Μιλτιάδης Ντενεδιώτης, Έλληνας μόνιμος κάτοικος Σρι Λάνκα μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

«Έγινε μία μεγάλη συγκέντρωση, περίπου 150.00 άτομα, που είχαν έρθει από όλη τη Σρι Λάνκα. Πολύ ειρηνική. «Δεν άνοιξε ρουθούνι» που λέμε… Εκτός από ένα επεισόδιο μεταξύ της αστυνομίας και δημοσιογράφων» σημείωσε, ενώ αναφερόμενος στις εικόνες μέσα από την Πρωθυπουργική Κατοικία σημείωσε πως «αυτές οι εικόνες είναι φοιτητές οι οποίοι για πλάκα μπήκαν και έκαναν αυτό… Ενώ σχετικά με τις καταστροφές στην Πρωθυπουργική Κατοικία, τώρα είναι σε εξέλιξη έρευνα για προβοκάτσια από την αστυνομία».

Σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί ο κ. Ντενεδιώτης ανέφερε: «Την Τετάρτη θα παραιτηθεί ο Πρόεδρος, ενώ την ίδια μέρα ο Πρόεδρος της Βουλής αυτόματα ανακηρύσσεται Πρόεδρος της χώρας για επτά ημέρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα το κοινοβούλιο πρέπει να ψηφίσει νέο Πρόεδρο. Με τη σειρά του εκείνος θα αναθέσει σε κάποιον να σχηματίσει κυβέρνηση η οποία πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιο».

Τέλος συμπλήρωσε σχετικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας πως «η χώρα έχει χρεοκοπήσει. Ανεπίσημα έχει χρεοκοπήσει εδώ και τρία χρόνια με βασικά αίτια τη διαφθορά του καθεστώτος, τον κορονοϊό και την κακοδιαχείριση της κυβέρνησης».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024