Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Αρη (pic)

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Αρη (pic)

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00).

Φιλικό με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη δίνει απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει των αναμετρήσεων με την Μακάμπι Χάιφα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο αποψινό παιχνίδι χρησιμοποιεί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στο πρόσφατο φιλικό με την Αλκμααρ και θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει των αγώνων με τους Ισραηλινούς για το Champions League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τον Ανδρούτσο στο δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας, τον Κίτσο στο αριστερό και τους Μανωλά – Μπα ως κεντρικό δίδυμο. Οι Μπουχαλάκης και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά πίσω από τον Τικίνιο.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κίτσος, Ανδρούτσος, Μπα, Μανωλάς, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καρβάλιο, Ραντζέλοβιτς, Καμαρά και Τικίνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη οι: Ελ Αραμπί, Βρσάλικο, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Παπασταθόπουλος, Μασούρας Κανέ, Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ και Σισέ.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Άρη από την Stoiximan! / Our line-up for today’s match against Aris is powered by @Stoiximan! 🔴⚪️#Olympiacos #FriendlyMatch #Football #LineUp #Stoiximan pic.twitter.com/YnjQb64NT9

— Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc) July 11, 2022

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024