Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίφτινγκ σε πλατείες του Δήμου Γαλατσίου

Λίφτινγκ σε πλατείες του Δήμου Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου επιχειρεί με τα συνεργεία του να αναδιαμορφώσει αισθητικά τις πλατείες του Δήμου και καλεί τους πολίτες να σεβαστούν τον Δημόσιο χώρο της πόλης.

Ο Δήμος Γαλατσίου συνεχίζει τη συντήρηση και αναμόρφωση των πλατειών της πόλης, ώστε μέχρι τα τέλη Ιουλίου να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση όλων των εξωτερικών χώρων που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Γαλατσίου.

Σειρά είχαν οι πλατείες Βασίλη Ζαφειράκη (Νιόβης και Ανδριτσαίνης) και Μανώλη Γλέζου (πλ. Ελευθερίας), οι οποίες αναβαθμίστηκαν αισθητικά για άλλη μια φορά, καθώς βάφτηκαν ξανά εξολοκλήρου.

Στη συνέχεια ακολουθεί η συντήρηση και αναμόρφωση της πλατείας Κύπρου του Δήμου Γαλατσίου, όπως έχει προαναγγελθεί.

«Η διατήρηση των καθαρών και καλαίσθητων πλατειών, όπως και όλων των κοινόχρηστων χώρων, εξαρτάται από εμάς και την προσοχή και φροντίδα που δίνουμε στην πόλη που κατοικούμε.
Όσο την προσέχουμε τόσο πιο καθαρή και καλαίσθητη θα είναι» είναι το μήνυμα που εκπέμπει ο Δήμος προς όλες τις κατευθύνσεις και το θέμα είναι να γίνει κατανοητό από όλους, πως όσο ο Δήμος ξοδεύει χρήματα για να βάφει ξανά και ξανά τις πλατείες τόσο τα χρήματα αυτά θα λείψουν από άλλες δραστηριότητες του Δήμου.
Για όποιον ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά γνωρίζει καλά πως οι πόροι των Δήμων και όχι μόνο στο Δήμο Γαλατσίου για την συντήρηση και την επισκευή δημόσιων χώρων προέρχονται από τα ταμεία του Δήμου και όχι από χρηματοδοτικά προγράμματα.
Άρα αυτά τα χρήματα μπορεί να λείψουν από άλλα πράγματα όπως τις κοινωνικές δομές για παράδειγμα. Ή από φάρμακα του Κοινωνικού Φαρμακείου, ή από τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Την επόμενη φορά που κάποιος λερώσει ή βανδαλίσει έναν χώρο, ας σκεφτεί πως αυτό μπορεί να αποτελέσει λόγος να μην έχει φαγητό, ένδυση ή ακόμη και φάρμακα ένας συμπολίτης του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024