Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Εκατοντάδες Αμερικάνοι πεζοναύτες έφαγαν 7.000 αβγά και τελείωσαν όλα τα κρέατα

Αλεξανδρούπολη: Εκατοντάδες Αμερικάνοι πεζοναύτες έφαγαν 7.000 αβγά και τελείωσαν όλα τα κρέατα

«Βούλιαξε» η Αλεξανδρούπολη καθώς περισσότεροι από 1.000 πεζοναύτες έφτασαν με το γιγαντιαίο USS Arlington του αμερικανικού στρατού που κατέπλευσε προ ολίγων ημερών.

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται το γιγαντιαίο USS Arlington του αμερικανικού στρατού το οποίο κατέπλευσε προ ολίγων ημερών στο λιμάνι της πόλης, η οποία έχει μετατραπεί σε γεωστρατηγικό κόμβο για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Το γιγαντιαίο USS Arlington μετέφερε πάνω από 1.000 πεζοναύτες. Τα εστιατόρια της περιοχής γέμισαν, τα ράφια στα εμπορικά καταστήματα άδειασαν.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις ιδιοκτήτη εστιατορίου της περιοχής, ο οποίος είπε ότι ακόμα και οι κότες κατάλαβαν πως η πόλη γέμισε. «Ακόμα και οι κότες το κατάλαβαν. Χθες 1.500 άτομα έτρωγαν πρωινό στην Αλεξανδρούπολη που τρώνε για πρωινό αυγά, λουκάνικα και μπέικον. Χθες χρειάστηκαν 6.000-7.000 αβγά. Δηλαδή ζορίζουμε τις κότες για την αυριανή ημέρα. Δεν έχουμε αβγά».

Οι Αμερικανοί πεζοναύτες έμειναν κατάπληκτικοι από την ποιότητα και τις τιμές του θρακιώτικου φαγητού και μέσα σε τρεις ημέρες τελείωσαν οι μπριζόλες, τα φιλέτα και τα μπέργκερ. Σε άλλη περίπτωση ένας άλλος ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή, είπε «έχουν ξετρελαθεί. Μας λένε συνέχεια ότι δεν έχουν φάει ωραιότερο κρέας. Εχουν γυρίσει πόσες πόλεις και έρχονται εδώ και μας λένε τι κρέας είναι αυτό. Ειδικά για τα τοπικά τα κρέατα, τα φιλέτα μας. Και για τις τιμές που βλέπουν, λένε “are you sure”, είναι σίγουρο ότι έχει αυτή την τιμή; Λέω ναι. Και τους φαίνεται απίστευτο, εξαιρετικό και νόστιμο και το value for money γι αυτούς είναι πολύ τίμιο».

Ένας άλλος ιδιοκτήτης ψησταριάς ανέφερε «ένας φαντάρος που ήρθε σε εμένα για να φάει γρήγορα γιατί βιαζόταν να πάει μέσα στο καράβι, του σερβίραμε και ο λογαριασμός ήταν 8 ευρώ. Πλήρωσε 8 ευρώ με κάρτα και άφησε 10 δολάρια στο γκαρσόνι».

Φωτό από thessaliatv.gr

Ο ιδιοκτήτης άλλου εστιατορίου, μιλώντας στο Thrakinet TV είπε πως ήταν ένα εξαιρετικό τριήμερο, υπήρχε κόσμος από νωρίς το πρωί. Ολα τα μαγαζιά της πόλης εστιατόρια, καφέ, μίνι μάρκετ είχαν αρκετό κόσμο.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, 15 λεωφορεία νοικιάστηκαν και εκτελούσαν δρομολόγια από το λιμάνι που κατέφθασε το αμερικανικό πολεμικό στην πόλη μεταφέροντας τους Αμερικανούς που ήθελαν να φάνε και να ψωνίσουν.

Έκαναν και τατουάζ στην Αλεξανδρούπολη

Μάλιστα κάποιοι από τους Αμερικανούς στρατιώτες ήθελαν να κάνουν ακόμα και τατουάζ και είχαν επικοινωνήσει από πριν με τον tattoo artist της περιοχής, ο οποίος άνοιξε και την Κυριακή προκειμένου να μπορέσει να τους εξυπηρετήσει. Ο ιδιοκτήτης στούντιο τατουάζ στην Αλεξανδρούπολη, δήλωσε πως «μια εβδομάδα, καμιά δεκαριά μέρες πριν ξεκίνησαν να έρχονται σωρηδόν τα mail. Από τις 9 το πρωί, λες και ήμασταν φούρνος, ήταν απέξω. Από πριν ακυρώσαμε την περίπτωση για τα μεγάλα τατουάζ. Τους είπαμε ότι θα κάνουμε μικρά, οπότε και εμείς επιλέγαμε, τους ενημερώναμε και αυτοί κάνανε από ένα μικρό. Αυτοί γυρνάνε όλο τον κόσμο οπότε τα τατουάζ είναι καθοριστικά στο να έχουν μία ανάμνηση όταν μεγαλώσουν να λένε ότι πέρασαν από την Ελλάδα και έκανα αυτό το τατουάζ».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024