Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
X Factor: Η Κατερίνα Λαζαρίδου και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης μιλούν για πρώτη φορά μετά τη νίκη τους

X Factor: Η Κατερίνα Λαζαρίδου και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης μιλούν για πρώτη φορά μετά τη νίκη τους

Οι νικητές του X Factor Κατερίνα Λαζαρίδου και Άγγελος Αρχανιωτάκης βρέθηκαν στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και μίλησαν για την εμπειρία τους.

Το X Factor ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής αναδεικνύοντας ως νικήτρια την 24χρονη Κατερίνα Λαζαρίδου και ως 2ο νικητή τον 19χρονο Άγγελο Αρχανιωτάκη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του  X Factor, την πρώτη θέση κερδίσει γυναίκα ενώ για πρώτη φορά υπάρχει και 2ος νικητής. Η Κατερίνα Λαζαρίδου κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ αλλά και ένα συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Panik Records. Ο 2ος νικητής, Άγγελος Αρχανιωτάκης, κέρδισε το 2ο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Το πρωί της Δευτέρας οι δυο μεγάλοι νικητές βρέθηκαν στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και μίλησαν για όλη την εμπειρία, γιατί αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Λαζαρίδου

«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν μια αξέχαστη πορεία. Θα θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα. Δεν πίστευα πως έχω το «X Factor» όταν δήλωσα συμμετοχή γιατί δεν έχω μάθει να σκέφτομαι μακροχρόνια. Θέλω βήμα βήμα να το πηγαίνω. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω, δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι η νικήτρια. Δεν είχα σκοπό να πάω ποτέ. Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στην σκηνή του X Factor, αλλά μου βγήκε σε καλό», είπε η Κατερίνα Λαζαρίδου.
Η νικήτρια του X Factor μίλησε για τον coach της στο παιχνίδι, τον Χρήστο Μάστορα αλλά και για την μουσική της πορεία.
«Ο Χρήστος νομίζω χάρηκε περισσότερο από μένα εκείνη τη στιγμή. Η πιο σημαντική συνεργασία είναι αυτή που μου πρότεινε ο μέντορας μου, Χρήστος Μάστορας. Ξεκινάμε τις συναυλίες μαζί με το συγκρότημα «Μέλισσες» στις 13 Ιουλίου από την Πάτρα»

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αρχανιωτάκη

Ο δεύτερος νικητής του διαγωνισμού, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, επίσης δεν φανταζόταν τον εαυτό του στην σκηνή του X Factor:

«Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω συμμετοχή. Δήλωσα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν την οντισιόν, με πίεσε ένας καλός μου φίλος. Δεν έχω κάνει μαθήματα φωνητικής. Συνήθως τραγουδάω ξένους στίχους γιατί στα ελληνικά είμαι πιο επιλεκτικός. Και η Μαρίζα και εγώ ήμασταν σε απόγνωση γιατί αναρωτιόμασταν αν κάτι τόσο διαφορετικό για την Ελλάδα μπορεί να πάει μακριά στον διαγωνισμό. Δεν το περιμέναμε».

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης μίλησε επίσης, για τη πιο δύσκολη περίοδο στο παιχνίδι καθώς και για τη μουσική πορεία που θα ήθελε να έχει.

«Το πιο δύσκολο πράγμα στο X Factor ήταν το 4o live όταν ήμουν υποψήφιος για αποχώρηση. Ήταν το πιο δύσκολο γιατί εγώ δεν ήμουν ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Εάν ήμουν ευχαριστημένος με τον εαυτό μου δεν θα με πείραζε αλλά επειδή είμαι πολύ σκληρός με μένα, όταν είδα το βίντεο ήμουν πολύ απογοητευμένος. Εγώ θέλω να τραγουδήσω ό,τι με εκφράζει είτε είναι ελληνικά είτε ξένα. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να γράφω»

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024