Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αρναούτογλου: Θα «καεί» η Ευρώπη - Ποιες περιοχές θα χτυπήσει ο ισχυρός καύσωνας

Αρναούτογλου: Θα «καεί» η Ευρώπη – Ποιες περιοχές θα χτυπήσει ο ισχυρός καύσωνας

Ο Σάκης Αρναούτογλου ενημερώνει για το κύμα ισχυρού καύσωνα που θα χτυπήσει της χώρας της Ιβηρικής.

Ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook ενημερώνει για τον καιρό που θα επικρατήσει στην Ιβηρική την Κυριακή όταν και αναμένεται ισχυρό κύμα καύσωνα σε Πορτογαλία και Ισπανία.

Μάλιστα, ανάρτησε χάρτη με τις περιοχές όπου θα υπάρχουν οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Για παράδειγμα στην Μπανταχόθ το θερμόμετρο θα δείξει 43 βαθμούς, στην Κάθερες θα δείξει 41, στην Ορένσε 39, όπως και στη Μαδρίτη.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Οι μέγιστες προβλεπόμενες θερμοκρασίες στην Ισπανία και Πορτογαλία για αύριο Κυριακή από την Ισπανική Μετεωρολογική Υπηρεσία!

Κύμα ισχυρού καύσωνα αναμένεται προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας στις περισσότερες χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης…».

Καύσωνας και στην Ιταλία από τα μέσα του μήνα

Από τις 15 Ιουλίου η Ιταλία θα πληγεί από ένα νέο, ακόμη ισχυρότερο κύμα καύσωνα, σύμφωνα με μετεωρολογικές προβλέψεις που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Corriere della Sera.

Η πιο ζεστή ημέρα αναμένεται να είναι η 20ή Ιουλίου, με θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 40 βαθμούς στην Ρώμη και στην Φλωρεντία και θα φτάσουν, πιθανώς, τους 42 βαθμούς στην Σαρδηνία, στην Σικελία και στην Απουλία, στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι.

Πολύ πιο ζεστός ο Αύγουστος

Παράλληλα, προβλέπεται ότι ο φετινός  Αύγουστος θα είναι πολύ πιο ζεστός με τον μέσο όρο των θερμοκρασιών πάνω από αυτές στις οποίες έχουμε συνηθίσει. «Ο καύσωνας, ο Χάροντας, θα διαρκέσει πολύ περισσότερο απ’ ό, τι νομίζαμε, με άκρως «επιθετικά» χαρακτηριστικά», δήλωσε στην Corriere o Αντόνιο Σανό, διευθυντής του σάιτ μετεωρολογικών προβλέψεων Meteo.it.

Σύμφωνα με τον Σανό, σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, η θερμοκρασία πρόκειται να αγγίξει τους 25 βαθμούς. Ένα νέο, όσο και ανησυχητικό ρεκόρ.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024