Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο για δύο χρόνια ο Θρύλος – Σφήνα του Αστέρα για τον Κώστα αλλά… (pic)

Αντετοκούνμπο για δύο χρόνια ο Θρύλος – Σφήνα του Αστέρα για τον Κώστα αλλά… (pic)

Ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε στο κόλπο για τον Αντετοκούνμπο. Ο Ολυμπιακός όμως έχει ξεκάθαρο προβάδισμα…

Θα είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο η τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού; Όπως φαίνεται ναι, παρά το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να μπει στην υπόθεση.

Θέλουν και οι Σέρβοι τον Κώστα. Και επιβεβαιώνεται πλέον από μια σειρά από ρεπορτάζ ανά την Ευρώπη. Ψάχνουν ένα «κόλπο» αλά… Νέντοβιτς. «Δείχνουν πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για τον παίκτη» αναφέρει για παράδειγμα στο τιτίβισμα του ο Ιταλός δημοσιογράφος Λούκα Ντε Αλεσάντρο. Ο ίδιος όμως αποκαλύπτει και την πρόταση που έχει καταθέσει στον Έλληνα σέντερ ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Πίτερς!

Πρόταση για δύο χρόνια που αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει το αυτονόητο: Ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βλέπει στο πρόσωπο του νεαρού άσου έναν παίκτη που θέλει να τον εντάξει στον ελληνικό κορμό της.

Και ο Αντετοκούνμπο που μάλλον δεν δικαιώθηκε με την περσινή του επιλογή να αγωνιστεί στη Βιλερμπάν, ξέρει καλά πως η προοπτική του Ολυμπιακού ουσιαστικά του ανοίγει ένα νέο παράθυρο στην καριέρα του. Πάρα πολύ ταλαντούχος. Με ταβάνι τον… ουρανό. Πρέπει όμως να ενταχθεί σε μια ομάδα που σταδιακά θα του προσφέρει ρόλο και εξέλιξη. Μια ομάδα που θα δει στο πρόσωπο του έναν παίκτη «κορμού». Και αυτή είναι μια λεπτομέρεια που σαφώς μπορεί να κάνει και τη διαφορά.

Είναι έτοιμοι οι Ερυθρόλευκοι να περάσουν στο δια ταύτα και με τον Αντετοκούνμπο όπως έκαναν με τον Μπολομπόι, τον Κάνααν και τον Πίτερς. Περιμένουν όμως να… κάτσει η μπίλια στη καυτή υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ. Για να ξέρουν ακριβώς τις προοπτικές τους. Η λογική λέει πως αν το θέμα του Σάσα λυθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο όπως και προβλέπεται, τότε ο Κώστας σύντομα θα φορέσει και αυτός τα Ερυθρόλευκα.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024