Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφηβοι χτύπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο με κώνο οδικής σήμανσης

Έφηβοι χτύπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο με κώνο οδικής σήμανσης

Ενώ ο 72χρονος βρίσκεται ακόμα πεσμένος κάτω, ένα κορίτσι σηκώνει τον ίδιο κώνο και τον πετά πάνω του, ενώ ένα άλλο μέλος της παρέας καταγράφει τη σκηνή με το κινητό

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές και αφορά ένα έγκλημα που σημειώθηκε στη Φιλαδέλφεια τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τη New York Post, μια ομάδα εφήβων καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας να γελούν και να τραβάνε βίντεο με τα κινητά τους ενώ έδερναν μέχρι θανάτου ένα ηλικιωμένο άνδρα με έναν κώνο οδικής σήμανσης.

Περπατούσε αμέριμνος

Το θύμα της κτηνώδους επίθεσης, ο 72χρονος Τζέιμς Λάμπερτ, περπατούσε στη λεωφόρο Σεσίλ Μπ. Μουρ στις 3 τα ξημερώματα στις 14 Ιουνίου όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους νεαρούς κακοποιούς που θα προκαλούσαν τελικά τον θάνατό του.

Το ανατριχιαστικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τοπικές αρχές δείχνει τον Λάμπερτ να προσπαθεί να απομακρυνθεί από την ομάδα ενώ οι έφηβοι τον ακολουθούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια, ένα από τα αγόρια τον χτυπά από πίσω με τον κώνο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ενώ ο 72χρονος βρίσκεται ακόμα πεσμένος κάτω, ένα κορίτσι σηκώνει τον ίδιο κώνο και τον πετά πάνω του, ενώ ένα άλλο μέλος της παρέας καταγράφει τη σκηνή με το κινητό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει συλληφθεί κανένα από τα πρόσωπα που καταγράφονται στο βίντεο, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα της Καλιφόρνια προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024