Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή - Κατέθεσαν μήνυση οι γονείς

Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 13χρονου μαθητή – Κατέθεσαν μήνυση οι γονείς

Ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε στην πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά.

Δεκατριάχρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 16χρονο στην πλατεία Ελαιών στη Νέα Κηφισιά. Ο 16χρονος, αφού πρώτα ρίχνει γροθιές στο πρόσωπο του 13χρονου, όταν εκείνος πέφτει στο έδαφος, συνεχίζει να τον κλωτσάει στην πλάτη. Να σημειώσουμε ότι πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε υπάρξει σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών.

Στο LIVE NEWS μιλά αποκλειστικά η μητέρα του 13χρονου μαθητή για τα όσα συνέβησαν στον γιο της.

«Ήταν στην ταβέρνα του φίλου του και 12 η ώρα ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι. Την ώρα λοιπόν που προχώραγε του φωνάζει κάποιος: «Ε ψιτ φίλε;» γυρνάει δεν βλέπει κανέναν, του ξαναφωνάζει: «Ε ψιτ φίλε» ξαναγυρνάει και του λέει: «είχες πάει σπίτι της την Έλενα;», λέει: «γιατί;», λέει: «την είχες πάει;» και λέει: «ναι».

Μαζί με άλλους δύο πήγαν ένα κοριτσάκι από την παρέα στο σπίτι της και αρχίζει και του σκάει μπουκέτα στα καλά καθούμενα, αρχίζει και τον κλωτσάει ασταμάτητα και ο δικός μου φωνάζει: «Γιατί; Γιατί με βαράς; Τι έκανα; Τι είπα;», δήλωσε η μητέρα του 13χρονου.

Δείτε τις δηλώσεις στο MEGA

Φίλοι ειδοποίησαν τους γονείς

Τους γονείς του παιδιού ειδοποίησαν φίλοι τους από ταβέρνα της περιοχής που ο 13χρονος πήγε για να ζητήσει βοήθεια μετά τον ξυλοδαρμό του. Αυτή είναι η εικόνα που αντίκρισαν, αίματα, μελανιές και εκδορές στο πρόσωπο και τη πλάτη.

Η μητέρα του παιδιού συνεχίζει: «Μαμά τα είδα όλα μπλε, τα είδα όλα μαύρα και έσκασα κάτω. Δεν μπορώ να θυμηθώ» μου λέει :«λεπτομέρειες, γιατί λιποθύμησα». Πήγαμε στο ΚΑΤ, πήγαμε στο Παίδων, έχουμε αναφορές ότι έχει σπάσει η μύτη του, ότι είναι ξυλοδαρμός, το δεξί μάγουλο είχε πρηστεί και βέβαια μας είπαν από το νοσοκομείο ότι: «για τις κλωτσιές που έφαγε είστε πάρα πολύ τυχερή», γιατί τον χτύπαγε και στην σπονδυλική στήλη με κλωτσιές δυνατές».

«Βλέπει εφιάλτες…» – «Έχουν πεταλούδες»

Οι γονείς του 13χρονου πήγαν στην Αστυνομία κατέθεσαν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και έκαναν μήνυση σε βάρος του 16χρονου. Μία εβδομάδα μετά, όπως ισχυρίζονται, δεν έχει γίνει το παραμικρό, την ώρα που το παιδί τους, φοβάται να βγει βόλτα ξανά έξω με τους φίλους του.

«Ο μικρός είναι απίστευτα φοβισμένος, βγήκε μία μέρα που τον πήγαμε μαζί εκεί στην ταβέρνα του φίλου του, εχθές δεν βγήκε. Είναι μελαγχολικός φοβάται να κυκλοφορήσει, βλέπει εφιάλτες, το ίδιο και εγώ και γίνεται χαμός στην Νέα Κηφισιά. Έχουνε πεταλούδες, έχουνε σιδερογροθιές, τι κάνουν; Γιατί δεν τους μαζεύουν;» αναρωτήθηκε η μητέρα του παιδιού.

Από την έρευνα που έκαναν οι ίδιοι οι γονείς διαπίστωσαν ότι ο 16χρονος που φαίνεται να χτυπά τον γιο τους, ήταν ο πρώην φίλος της κοπέλας που η παρέα του 13χρονου, είχε νωρίτερα συνοδεύσει πίσω στο σπίτι της.

«Το παιδί αυτό απ’ ότι μάθαμε, τα είχε με αυτό το κοριτσάκι που είναι Β’ Γυμνασίου και είχανε χωρίσει και επειδή από την παρέα πήγανε τα παιδάκια το κοριτσάκι στο σπίτι, ο κλήρος έπεσε στον γιο μου. Προφανώς όποιον πετύχαινε θα έδερνε. Γιατί είμαστε μερικές μαμάδες που λέμε να τα μάθουμε τρόπους και τελικά μας βγαίνει μπούμερανγκ αυτό. Τα κοριτσάκια να μπαίνουν σπίτι τους και να κλείνει η πόρτα» ανέφερε η μητέρα του παιδιού.

Η οικογένεια του 13χρονου προσπαθεί τώρα να στηρίξει το νεαρό αγόρι να ξεπεράσει το σοκ με τη βοήθεια και ψυχολόγου τον οποίο συμβουλεύονται.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024