Ατρόμητος: Κλείνει στην Σίβασπορ ο Χαρίσης
Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία οι δύο ομάδες για την μεταγραφή του 27χρονου μέσου.
Στην Τουρκία και συγκέκριμενα στην κυπελλούχο της περσινής σεζόν Σίβασπορ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Χαρίσης.
Οι Τούρκοι κοιτάζουν εδώ και μέρες τον 27χρονο άσο και μάλιστα η πρώτη πρόταση που έκανα δεν έγινε αποδεκτή από τον Ατρόμητο. Όμως επανήλθαν και πλέον η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων φαίνεται να είναι πολύ κοντά σύμφωνα με τα Τουρκικά μέσα.
Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την πώληση του Περέα
Στην γειτονική χώρα δημιουργείται μια Ελληνική παροικία αφού ο Χαρίσης θα συναντήσει αν τελειώσει την μεταγραφή του στην Σίβασπορ τον Δημήτρη Γούτα που αγωνίζετται εκεί αλλα και σαν αντιπάλους τους περσινούς πρωταθλητές με την Τραμπζονσπόρ Μπακασέτα και Σιώπη αλλά και τον άλλοτε συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα.
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
- Συντηρεί την κόντρα με τον Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου και φτάνει μέχρι τον Χρυσοχοΐδη
- Καρκίνος στην ΕΕ: Αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ένωση, καθώς οι δαπάνες για την υγεία αυξάνονται
- Παιδιά: Καθώς τα βιβλία χάνουν έδαφος από τις οθόνες, το λεξιλόγιο συρρικνώνεται
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
- Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 40χρονου – Τον εγκατέλειψαν τραυματία και πέθανε
