Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Λιγνάδης: Γλέντι με μπουζούκι στο κελί του - Το... έκαψαν με Τσιτσάνη

Δημήτρης Λιγνάδης: Γλέντι με μπουζούκι στο κελί του – Το… έκαψαν με Τσιτσάνη

Το πώς βρέθηκε κινητό στο κελί είναι ένα από τα ερωτήματα

Βίντεο μέσα από τις φυλακές (στις οποίες απαγορεύονται υποτίθεται τα κινητά) στο οποίο φαίνεται ο Δημήτρης Λιγνάδης να διασκεδάζει με συγκρατούμενους του, διέρρευσε προκαλώντας αίσθηση.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος αγωνιά για την απόφαση του δικαστηρίου, εμφανίζεται σε στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας τους ήχους του μπουζουκιού και τα τραγούδια του Τσιτσάνη.

Βίντεο ντοκουμέντο

Όπως παρουσίασε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον Λιγνάδη με συγκρατούμενούς του να παίζουν μπουζούκι και να διασκεδάζουν λες και είναι σε κάποια ταβέρνα ή νυχτερινό κέντρο.

Αρνείται τα πάντα

«Δηλώνω ότι αρνούμαι όλες τις κατηγορίες» είχε πει στην πρώτη τοποθέτηση του στο δικαστήριο ο Δ. Λιγνάδης μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου που του αποδίδει βιασμό τριών εφήβων αγοριών και ενός νεαρού άντρα: «Δεν έχω πάει ποτέ με ανήλικο» είναι η σταθερή απάντηση του έναντι των κατηγοριών.

Σύμφωνα με όσα έχει ισχυριστεί είναι θύμα μίας σκευωρίας που εξυφάνθηκε στον επαγγελματικό του χώρο και έλαβε και πολιτικές διαστάσεις , αφού ήταν επιλογή της κυβέρνησης να αναλάβει, τον Σεπτέμβριο του 2019, την διεύθυνση του κορυφαίου θεσμού για την προβολή της θεατρικής Τέχνης.

Σε όλη την διάρκεια της δίκης αλλά και από την ανακριτική διαδικασία ο κατηγορούμενος μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια έχει αμφισβητήσει ευθέως όχι μόνο τα κίνητρα αλλά και την προσωπικότητα των καταγγελλόντων αμφισβητώντας την αξιοπιστία τους και το περιεχόμενο των καταγγελιών τους.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024