Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιγνάδης: Στην τελική ευθεία για την απόφαση του δικαστηρίου

Λιγνάδης: Στην τελική ευθεία για την απόφαση του δικαστηρίου

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο από τους καταγγέλλοντες, όσο και από τον κατηγορούμενο

Αντίστροφα αρχίζει να μετρά ο χρόνος για την ώρα της κρίσης σε ό,τι αφορά την υπόθεση με κατηγορούμενο τον προφυλακισμένο πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη. Ηδη ο εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας Κωνσταντίνος Κούντριας έχει εισηγηθεί την ενοχή του για τις τρεις από τις τέσσερις υποθέσεις βιασμού που τον έχουν οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ολοκληρωθεί ο κύκλος της αγόρευσης των συνηγόρων προς υποστήριξη της κατηγορίας, οι οποίοι εκπροσωπούν τους καταγγέλλοντες και της υπεράσπισης του κατηγορούμενου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της απολογίας του επέμεινε στην αθωότητά του και στην θέση του περί σκευωρίας σε βάρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο αδελφός του «σπάει» τη σιωπή του και μιλά για τις κατηγορίες σε βάρος του

Μόλις πέσουν οι … τίτλοι τέλους των αγορεύσεων η πρόεδρος του δικαστηρίου θα ανακοινώσει εάν το δικαστήριο – τακτικοί δικαστές και ένορκοι –  αποσυρθούν για διάσκεψη προκειμένου να ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους. Ή αν θα χρειαστεί να διακόψουν, ώστε να ολοκληρωθεί η αναγκαία διάσκεψη και να ανακοινώσουν την απόφασή τους στην επόμενη δικάσιμο, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Σε κάθε περίπτωση, η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο από τους καταγγέλλοντες, όσο και από τον κατηγορούμενο καθώς από το αποτέλεσμα της δίκης εξαρτάται η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση και η προσωπική του ελευθερία του Δημήτρη Λιγνάδη .

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024