Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αίγυπτος: 6χρονο αγοράκι από την Ιταλία πέθανε από τροφική δηλητηρίαση

Αίγυπτος: 6χρονο αγοράκι από την Ιταλία πέθανε από τροφική δηλητηρίαση

Χαροπαλεύει ο πατέρας

Τραγωδία για οικογένεια Ιταλών που παραθέριζαν στο θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

Ένα εξάχρονο αγοράκι από το Παλέρμο της Ιταλίας πέθανε από τροφική δηλητηρίαση ενώ έκανε διακοπές στο αιγυπτιακό θέρετρο με την οικογένειά του, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Αίγυπτος: Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν από καρχαρία στην Ερυθρά Θάλασσα

Ο θάνατος του μικρού Andrea, ήρθε μετά από δηλητηρίαση που έπαθε όλη του η οικογένεια, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα γύρω από το τραγικό περιστατικό.

Χαροπαλεύει ο πατέρας

Ο πατέρας του Antonio, ένας 46χρονος εργαζόμενος στην εταιρεία αυτοκινητοδρόμων ANAS, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η μητέρα του Rosalia Manosperti, η οποία είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, έχει ηπιότερα συμπτώματα.

Η οικογένεια έφτασε στην Αίγυπτο στις 26 Ιουνίου και επρόκειτο να παραμείνει για δύο εβδομάδες.

Τι συνέβη

Την περασμένη Παρασκευή ο 6χρονος και οι γονείς του εμφάνισαν συμπτώματα έντονης ναυτίας. Επισκέφθηκαν αμέσως έναν γιατρό κοντά στο τουριστικό θέρετρο που έκαναν διακοπές, ο οποίος τους χορήγησε έναν ορό και στη συνέχεια τους έδωσε τρία χάπια για την αντιμετώπιση της τροφικής δηλητηρίασης.

Η κατάσταση τους όμως επιδεινώθηκε την επόμενη μέρα και το απόγευμα Σαββάτου πήγαν στο νοσοκομείο. «Έκαναν συνεχώς εμετό», δήλωσε στη La Stampa ο θείος του εξάχρονου, που παραθέριζε μαζί τους. «Το παιδί ήταν πολύ άρρωστο. Ο γαμπρός μου νόμιζε ότι (δηλητηριάστηκε επειδή) κατάπιε νερό από την πισίνα. Αλλά δεν θα μπορούσε να είναι μόνο αυτό», πρόσθεσε.

«Ο ανιψιός μου ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Μάθαμε ότι, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν επί μία ώρα, οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα», δήλωσε στη ο θείος του La Stampa 6χρονου Andrea. «Ο γαμπρός μου, από την άλλη πλευρά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, με συμπτώματα νεφρικής ανεπάρκειας και αναπνευστικά προβλήματα» και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πάντως απεσταλμένος από το αιγυπτιακό υπουργείο Υγείας, ο οποίος επισκέφθηκε την οικογένεια στο νοσοκομείο, υποστήριξε ότι έχουν γίνει δύο τοξικολογικές εξετάσεις και αποκλειστεί το ενδεχόμενο δηλητηρίασης.

Η έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου του 6χρονου παιδιού είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024